Buna.
Uite, pot sa-ti dau un raspuns clar.
Si e chiar adevarat, poti intreba orice make-up profesionist sau ceva de genul.
Conteaza mult, inainte de aplicarea machiajului sa te speli pe fata cu un gel care deschide porii, eu folosesc Nivea Visage Clean Deeper, e foarte bun, deoarece machiajul ( fondul de ten, perlele, pe care eu le folosesc des) iti astupa porii, iar tenul tau nu mai poate respira.
Spalandu'te pe fata inainte cu un gel ca asta, ti se deschid porii, sansele ridurilor de a aparea fiind mult mai mici.
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0
Apoi, dupa ce te speli cu asta, trebuie neaparat sa te dai cu o crema hidratanta, eu folosesc de ani de zile :
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0
Inainte de aplicarea machiajului, bineinteles.
Apoi poti sa te machiezi linistita, dar nu te da cu o lopata de fond de ten.
Aveam o prietena care se dadea cu o lopata de fond de ten, cu vreo 3 pudre si cu perle si cu blush:)):))
Pentru ca vroia sa-si ascunda pistruii :))
Ma rog, conteaza sa te demachiezi corect.
Eu dupa ce ma demachiez, seara, nu folosesc tot crema aia zilnica, ci folosesti o crema mai buna, speciala pentru ce ai tu (acnee, riduri, puncte negre, cearcane).
Eu sincer folosesc aproape zilnic fond de ten si perle, dar nu in cantitati mari.
Dar am grija ca inainte sa folosesc gelu` ala, crema zilnica, apoi seara sa ma demachiez corect, sa te dai dupa aceea cu o crema buna, si totul va fi in regula.
Crede'ma, ma machiez de la 15 ani asa:
- fond de ten, perle, blush, tus/rimel, creion
Acum am aproape 17 si nu am nimic.
Dar adevaru` ca eu nu ma dau nici cu mult.
Adica chiar daca folosesc zilnic, nu consum un fond de ten intr-o saptamana:)):))
Daca mai ai vreo intrebare legata de Beauty& fashion contacteaza'ma.
Succes.
Fardul, machiajul si aburelile in genul dauneza, indiferent de cantitate! Gandeste logic. Tu iti pui pe fata o pudra care iti astupa porii. Ce rezulta din asta? Pielea ta nu poate respira fapt pentru care nu reactioneaza prea bine ducand la mai multe efecte secundare printre care si imbatranirea tenului. In concluzie, da, fardul are tendinta de a iti distruge pielea. Bafta in a-l folosi in continuare.
Mersi draga! Bafta si tie in a-ti rectifica acest caracter de a te zgai la oameni fara motiv! Doar daca am intrebat de machiaj asta nu inseamna ca sunt vreo blonda cu gandul doar la silicoane, demna de sarcasm si ironie. Fa-mi o favoare, data viitoare nu ma mai ajuta.
Dafuq? scuza-ma daca ti s-a parut ca m-am zgait la tine, dar eu doar am mentionat cateva din consecintele folosirii fardului. Exprimarea mea, personalitatea mea si chiar putina ironie care o adaug nu are nimic cu cea care a adresat aceasta intrebare si in niciun caz nu te consider blonda sau cum ai precizat mai sus.
Nu imbatraneste fondul de ten aplicat in cantitati mici. Daca il aplici zilnic si in cantitati mari, fara a te da cu o crema hidratanta inainte e posibil ca in viitor sa apara ridurile.
Cius.
gingergirl1 întreabă: