Nu trebuie sa te schimbi de gura lumii.Lasa-i sa zica ce vor important e sa te simti tu bine in pielea ta.Se zice ca oamenii critica ceea ce nu inteleg.Nu lua in seama ignora
Ce-i cu întrebarea asta tâmpită?
Ai o problemă dacă ţi se pare mai bine să te schimbi pentru a fi pe placul altora decât să fii tu însuţi.
Şi de ce ar fi cineva catalogat ciudat doar pentru că îi place albastru şi ascultă rock? Dacă ţie îţi place cum eşti acum, rămâi aşa. Nu contează ce spun alţii.
Si mie imi place albastrul, e culoare mea preferata.Si desi sunt fata si imi place aceasta culoare nu mi-a zis nimeni nimic.A si daca ti se pare ca esti ciudata ca asculti muzica rock inseamna ca si inca un milion de persoane sunt la fel. Esti putin paranoica cred.
Mi-e greu sã cred cã astea sunt motivele pentru care în ochii oamenilor ai un "stil ciudat".
Cautã sã vezi ce face lumea cu adevãrat sã spunã asta și apoi întreabã-ne dacã meritã sau nu. Dar nu meritã în 99% dintre cazuri.
In primul rand, oamenii nu se schimba. Cat de mult ai vrea sa te schimbi, vei esua.
In al doilea rand, de ce iti pasa ce spune lumea?
Intotdeauna v-a exista un anumit lucru care sa nu le placa.
So, *** what people says.
Sincer nu gasesc nimic ciudat in asta, albastru e o culoare super si sa asculti rock nu este mare lucru, sunt multi care asculta rock.
Nu trebuie sa te schimbi, trebuie sa ramai cine esti si sa te simti bine in pielea ta
Чернобыль întreabă: