| andradaandra a întrebat:

Hei TPU, am o intrebare cam ciudata...prietena mea are un iubit care se da drept altcineva, adica ei nu s.au intalnit niciodata, dar ea il iubeste, dar cea mai buna prietena a ei a descoperit ca profilul de facebook e un fals, iar cel adevarat nu are nici o legatura cu informatiile pe care le da acest individ..ma deranjeaza ca isi bate joc de ea un nimeni, ce ar trebui sa fac sa ii arat ca nu merita asa ceva?

Răspuns Câştigător
| MasterOfDisaster a răspuns:

Daca ea e atat de incapatanata si nici macar nu vrea sa te asculte, ar trebui sa ii dai pace..se va lamuri singura. Acum ea crede ca il iubeste (ca nu poate fi vorba de iubire adevarata) si e plina de hormoni, dar dupa o perioada se va satura ea.
Si eu am avut o colega care vorbea prin mesaje (cateva zeci-poate si o suta zilnic) cu un baiat pe care nu l-a vazut niciodata, si ii scria ca il iubeste si el ei la fel. Chestiile astea se intampla.
Cand va trebui prietena ta (apropo, cati ani are ea si presupusul iubit?) sa se intalneasca cu baiatul ii va trece toata dragostea.
Esti o prietena buna ca te stresezi pentru fata. Dar cateodata fetele indragostite (adica imbibate de hormoni) nu mai prea tin cont de restul lumii si de ratiune.

4 răspunsuri:
| Resurrection a răspuns:

Cu alte cuvinte este o fraiera....Relatiile pe internet cu persoane necunoscute mi se par foarte penibile si de obicei fetitele cu capu in nori de 14/17 ani fac tampenii din astea.

| demongirl a răspuns:

Spune-i ce ai aflat, dar intr-o maniera placuta, sa nu o sperii. Odata si-o data tot va afla, e mai bine sa afle de acum si tu ii vei fi alaturi in clipe grele.Mult noroc!

| andradaandra explică (pentru demongirl):

Dar i.am spus...si nu vrea sa ne asculte

| Rock_Andreey_1990 a răspuns:

Fai sa se intalneasca.Sunt sigur ca prietena ta nu il va mi iubii atat de mult.Isi va da seama ca acel individ si-a batut joc de ea