Buna teo!
mama si prietena ta au dreptate.
nu ai voie sa intrii in biserica atata timp cat esti pe ciclu menstrual.
e pacat mare, sa stii.
te poti duce la biserica, dar numai sa nu intrii in ea. ai voie doar in holisorul ala.
sper ca te-am ajutat. :*
Da este
este pacat si cand esti pe stop[pe ciclu cum spui tu] nici sa nu te impartasesti
la fel e pacat
ma bucur ca te-am putut ajuta
pupici mici:*
Eu cred ca nu conteaza. importamt e sa te duci cu credinta la biserica poti sa te duci:* imi pare rau de strabunicul tau
Da este adevarat, adica potiintra dar cica ii un pakat, eu daca as fi in loku tau as zice doamne iarta-ma! si as intra... Funda?
Majoritatea religiilor monoteiste considera femeia in timpul ciclului fiind"necurata", de exemplu la musulmani nu are voie nici macar sa atinga coranul.
Se spune clar ca nu poate sa se impartaseasca, dar daca sa mearga sau nu la biserica femeia în perioada menstruaţiei, nu este clarificat. Clar se spune doar că femeia să nu se atinga de sfintenii. Adica sa nu se atinga de cruce, icoane, anafura, apa sfinţita etc... deci daca mergi nu ai voie sa saruti icoane, atingi, ci numai sa stai in mijlocu lacasului(asta daca esti credincioasa si te intere' )
Ma nu stiu... eu stiu ca nu are nimic.Dar te va ierta Dumnezeu pentru ca acest lucru esti dat de El si nu are nimic.Asta mi-a zis si mie mama. ca nu are nimic. Sper ca team ajutat.Plzz fundita
Da, este adevarat...si eu eram in dubii asa ca am intrebat-o pe frofa de religie si mi-a spus ca intr-adevar nu e bine sa intri in biserica atunci cand este pe "stop"... sper ca ti-am fost de ajutor
Cristian2026 întreabă: