| Dianna10rusuu a întrebat:

Am o probleme, simt ca nimeni nu ma mai iubeste. Iubitul m-a parasit pe 18 August imi vine sa plang cand vorbesc despre asta in fine.Sunt in strainatate.Prietenii sau indepartat de mine, le-am dat mesaj sa stiu si eu motivul ei nimic.Si parintii debea mai intra in camera mea sa ma intrebe ce fac.Am o sora de 8 luna de cand a venit ea pe lume parintii mei se port ciudat cu mine uneori ma ignora imi spun ca au treaba pe mine m-au uitat.As dori niste sfaturi va rog frumos!

Răspuns Câştigător
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu te mai gandi la asta,poti sa iti faci alti prieteni,nu te mai gandi la ei,nici la iubitul tau,dai uitarii,fiindca daca o sa te tot gadesti la ei si la lucrurile pe care le-ati facut impreuna candva nu iti vei mai reveni din starea asta de tristete curand,nu trebuie sa ramai in trecut.
Poate inca se acomodeaza si ai tai sau inca incearca sa se obisnuiasca cu ideea traiului in strainatate,si ei probabil trec prin ce trreci tu,si ei poate si-au pierdut prietenii care stau in tara,cu care mai ieseau la o cafea dar totusi asta si venirea pe lume a bebelusului nu sunt motive sa te ignore sau sa nu te asculte,incearca si tu sa vorbesti cu ei,comunicarea e importanta in familie.
Zi-le si tu chiar daca nu vor,insista cu ei,zi Uitati,vreau sa vorbim neaparat fiindca m-am saturat sa nu imi dati atentie si numai suport sa tin toate astea ascunse,nu putem lasa lucrurile asa.
Totul are o rezolvare,pana la urma tie iti faci un bine,trebuie sa te descarci.
Incearca sa vezi si partile bune nu doar pe cele rele.
Acum ai plecat din Rromania, din ghetourile oraselor de aici, acum o sa ai un viitor acolo unde esti, lasa trecutul in urma.
Sigur esti o fata desteapta, o sa poti sa treci peste astea si curand o sa fie doar niste amintiri neplacute.
Pace.

| Dianna10rusuu explică (pentru Doarunaltutilizator):

Îți multumesc din tot sufletul!

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Dianna10rusuu):

Cu placere!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E doar o perioada urata din viata ta, asteapta si spera ca va fi mai bine, vizualizeaza ce-ti lipseste si ti-ai dori si o sa se indrepte lucrurile de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara un animal de companie