| BuBuxDD a întrebat:

Ce ati face daca v-ati certa cu una dintre cele mai bune prietene, iar ea ar fi atat de orgolioasa incat nu si-ar cere scuze pentru greseala facuta si m`ar invinovati tot pe mine?

Răspuns Câştigător
| oniQqQ a răspuns:

PAi eu daca ma`s certa cu cea mai buna prietena din cauza orgoliului nu ma`s impaca cu ea pentru ca nu are rost in plus ea a facut greseala ea trebuie sa isi ceara scuze nu eu... oricum daca nu sia`r schimba caracteru nu ma`s impaca cu ea. Bafta! Fundapuppy dog eyes

2 răspunsuri:
| DeliaDaniela a răspuns:

Ti-as fi spus sa iti calci tu pe orgoliu si sa faci tu primul pas spre impacare!
Dar daca te invinovateste pe tine pentru greseala ei, cred ca ar trebui sa te intrebi cat de buna prietena iti este?! Ar trebui sa infrunte adevarul si sa isi recunoasca greseala.
O prietenie adevarata nu poate fi intretinuta numai de una dintre voi... amandoua trebuie sa depuneti eforturi pentru a avea o prietenie frumoasa! Nu te supara pe ea daca spune ceva ce te jigneste, pentru ca daca iti este o prietena adevarat isi va da seama singura de greseala facuta si atunci cu siguranta va regreta totul! Daca nu, inseamna ca nu iti este o buna prietena. In cazul asta, bucura-te, pentru ca tocmai 'ti-ai facut curat' in cercul de prieteni!
Eu sper ca totul sa se rezolve intre voi, ea sa isi dea seama de greseala facuta si astfel prietenia voastra sa fie mai puternica decat pana acum! baftawinking :*

| tabittha a răspuns:

Nu as mai vb cu ea pana nu isi recunoaste macar greseala.