Buna.Ce treaba au familiile voastre in discutie? In viata reala nu trebuie sa fie ca in Romeo si Julieta.
Pai nu prea poti! adevarata prietenie nu se uita niciodata dar devine mai usor de suportat dupa mai mult timp...
Dar totusi fiecare persoana e stapana ei cum dracu sa rupi legatura cu un prieten/a din cauza ca parintii sau fratii s-au certat intre ei?
Numai voi fetele faceti asta! Ia tu initiativa si vorbeste tu cu prietena ta(banuiesc ca-i o prietena) si nu lasa sa va desparta certul dintre parintii vostri (banuiesc)
Parintii vostrii vor muri iar voi va veti dusmani in continuare? Te poti gandi la asta ce absurd suna? Asa cum am zis, vorbeste tu cu prietena ta, poate si ea gandeste ca tine, nu lasati sa se piarda prietenia voastra! Vorbiti intre voi si tineti secret asta sa nu afle parintii vostri de voi si gata daca vreti sa nu va certati si cu ei.
Dar eu personal le-as zice parintilor ca daca ei nu se pot impaca e treaba lor si asta nu are legatura cu viata ta! Esti adulta banuiesc, asa ca viata ta privata sa nu intereseze nici macar pe parintii tai! E viata ta si tu decizi ce faci!
Da, atunci e putin mai complicat, dar se aplica ce am zis si intr-o astfel de relatie! Parintii vostrii sa se certe cat vor, voi sa aveti viata voastra! Doar daca nu ar trebui sa locuiti la unul din parinti... mergeti in chirie, va puteti descurca daca vreti. Tu daca vrei si sa vrei ca o viata ai, atunci vorbeste tu cu el ca poate crede ca tu nu vrei sa vorbesti cu el din cauza parintilor, deci vorbeste tu cu el si spune-i sa nu va pese de parinti. De obicei baietii nu se complica de ce vor parintii asa ca poti avea succes daca renunti la ce vor parintii tai.
Maroon67 întreabă: