Cel mai important: scoti zaharul din dieta si tot ce tine de zahar. Il inlocuiesti cu fructe: bananele sunt bogate in proteine si potasiu, afine, mere, pere, prune, struguri [mai putin].
Bea apa cu lamaie.
Mananca iaurt grecesc simplu sau iti faci smoothie.
Alune nesarate si tot ce tine de aceasta ramura [fistic, caju, seminte]- poti manca alune in locul unei pungi de chipsuri/sticks-uri sau covrigei.
Avocado -de preferabil intr-o salata, guacamole sau un sandvis cu paine prajita intergrala si altceva [sandvis dimineata].
In afara de dimineata, reduci [spre mai deloc] carbohidratii pe parcursul zilei. Dimineata poti manca mai tot ce vrei.
Si desigur carne, dar NU de la fast food.
In fine, sa rezum asa, tu trebuie sa-ti iei proteinele din alimente putine si bune, ca cele enumerate mai sus.
Inainte sa raspunzi astfel, gandeste-te ca nu ma ajuta cu nimic, iti iei din timp degeaba! Ori dai un raspuns concret fara alte intrebari ori treci mai departe, " ajuta " pe altcineva!
Sunt intr-un proces de Fasting in care nu trebuie sa mananc nimic pentru 7 zile, foarte benefic corpului meu. Doar ca sunt grele primele 3 zile de acomodare, Imi este foame intr-una si poti sa calci stramb oricand. Mintal sunt pregatita dar fizic nu
Adica esti intr-un proces de ajungere la spital cu perfuzii dupa care sa te ingrasi brusc pentru ca metabolismul tau nu va mai reactiona cand va primi mancare.
benefic corpului nu am ce zice
Nu exista asemenea chestie de a-ti "anula" foamea. eventual o perfuzie dupa tine tot timpul.
Mananca sanatos macare, sau cat mai multe legume, in special crude: morcov, telina, castraveti, rosii, ardei gras, foi de varza).
qpVicky întreabă: