Bună.
Dacă îți este greu așa dar eu că am rămas pe veci fără părinți?
Crede în tine, mergi înainte și cineva acasă te va aștepta realizată.
Mult succes pe mai departe!
www.alegefacultatea.ro
Pa, pa.
Odata si odata tot trebuie sa faci asta, ca e acum la facultate sau ca e peste 5 ani cand ai sa iti gasesti un loc de munca. Ai sa vezi ca viata de student e frumoasa mai ales ca nu mai depinzi de nimeni si nu mai ai de dat nicio explicatie la nimeni. faci ce vrei cand vrei, intr un cuvant independata
Buna,
Nimeni nu spune ca daca ajungi la facultate nu o sa si poti renunta la ea daca chiar nu poti sa stai departe de ai tai.
Sfatul meu personal e cam clar: du-te la facultate cu inima impacata.
O sa iti fie greu primele luni, dar o sa cunosti persoane noi, o sa iti faci prieteni noi, iubit(i) nou(i). Pe scurt o sa traiesti o viata de care nu ai cum sa stii acum.
Nu te vei acomoda greu. Toata lumea va intelege.
Se spune ca parintii vad lumea prin ochii copiilor. Fa-i mandrii pe parintii tai sa poata afirma ca au fata la facultate.
Si de asemenea, nu e chiar asa de greu sa faci toate alea singura. Macar incearca cateva luni si daca nu merge si chiar nu merge, te intorci.
E greu necunoscutul. Dar cand ajungi la fata locului, imediat te prinzi cum stau lucrurile si vei vedea ca nu sunt absolut deloc atat de grele pe cat aveai impresia ca sunt.