| WildS0ul a întrebat:

Deci..chiar imi place un tip. adica ar fi cam primul. Dar eu nu stiu nimic despre el (doar numele.). Nu are facebook si un coleg de-al meu il cunoaste, dar nu ii stie adresa de mess. si daca mi-ar da numarul lui as arata ca o obsedata sa il sun...si sa ii spun ce? Si oricum..nu stiu daca m-ar placea. adica el e rocker si stiu ca nu se uita la toate curvele care trec pe strada. Si eu sunt rockerita, dar nu ma imbrac sumbru sau ceva...dar nici ca o printesa. Chiar nu stiu cum sa il cunosc pentru ca il vad foarte rar prin oras si ma enerveaza ca nu mi-l pot scoate din cap x(

2 răspunsuri:
| Fabulistul a răspuns:

Si cand te gandesti ca cel mai simplu lucru e doar sa spui "Buna, eu sunt..."

| residentevil89 a răspuns:

In primul rand practic te-ai facut tu singura curva prin fraza "adica el e rocker si stiu ca nu se uita la toate curvele care trec pe strada" parerea mea cat despre el, spui ca ai un coleg care il cunoaste asta e in avantajul tau roagal sa te prezinte se poate face asta si fara sa fie prea indiscret alta varianta sa il invite la un event joc de biliard sau multe alte variante unde sa te prezinte variante sunt multe tu alegi sper ca te-am ajutat si nu team jignit