anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este ciudat daca o fata de 17 ani nu a avut pana acum iubit? Cum poate sa remedieze situația ( daca este necesara).

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Crede-ma ca tu esti un exemplu bun ce trebuie urmat. Daca alte fete au chef de baieti de la varsta de 12-13 ani, bravo lor. Simpli amici, nu strica, dar iubiti, mhm. nu prea merge. Daca ele nu stiu sa iubeasca cu adevarat si schimba iubitii ca pe sosete, este treaba lor happy. Tu sa-ti vezi de treaba ta, de scoala ca asta este mai important.

Preferi sa ai 20 de iubiti inainte sa te casatoresti? Nu cred.

Daca cineva o sa rada de tine / o sa-si bata joc de tine pe seama asta sau o sa ramana surprins intr-un mod neplacut cand o sa auda ca nu ai mai avut nicio relatie pana acum atunci iti zic eu ca nu prea-l duce capul. straight face
Daca eu intamplator as vorbi cu o femeie de 30 de ani si mi-ar spune ca nu a avut nici macar o relatie, iti zic cu toata sinceritatea, da, as ramane surprins, dar surprins intr-un mod placut. Si bineinteles ca nu mi-as face o parere proasta despre ea. Adica sunt sigur ca ar avea un motiv FOARTE BUN! In orice caz. o consider o femeie desteapta. happy Si daca te intrebi. da, chiar am vorbit mai demult cu una care avea 30 de ani si nu a avut niciun iubit. A incercat. insa nu a dat de persoane potrivite pentru ea. A dat numai de prosti si a facut bine ca i-a evitat. Acum prostii aia au pe altcineva si isi bat sotiile zilnic...winking

Prietenele tale te intreaba de ce nu ai avut? Le poti spune ca nu vrei si gata. happy Spune-le ca vrei o relatie serioasawinking. Si spune-le sa caute in DEX ce este aia o relatie serioasa pentru ca sunt sigur ca ele habar nu au! Apropo, nu te lasa influentat de ce zic ceilalti din jurul tau in privinta asta. Este viata ta, nu a lor. Nu cred ca-i incurca cu nimic daca tu nu ai iubit happy.

Daca in viitor o sa dai de un baiat te rog spune-i ca nu ai avut nicio relatie. Sa vedem cum o sa reactioneze. Daca ar fi destept ar reactiona intr-un mod placut si nu i-ar pasa ca,, nu ai experienta". Daca e unul mai... pentru el o sa pari o ciudata. happy Dar asta nu conteaza. Tot ce pot sa-ti zic : este ok, ca nu ai avut. nu esti ciudata, nu e nimic anormal cu tine, nu o sa mori singura si asa mai departe. Crede-ma. mai bine gasesti iubirea potrivita mai tarziu decat sa ai alte relatii periodice si sa suferi din cauza lor.

Apropo, nu-ti recomand sa incepi o relatie daca esti genul de persoana sensibila. Pentru ca sunt mari sanse sa dai de un prost, tu sa te atasezi de el foarte mult si intr-un final sa-si bata joc de tine, sa te paraseasca, iar tu sa intri intr-o depresie din cauza lui. Crede-ma ca nu e bine. Eu sunt baiat, am 16 ani si nici eu nu am avut nicio relatie happy Sunt un ciudat? Nu! Doar ca sunt foarte pretentios.

Asa ca stai cumintica si cand a fi sa vorbesti cu un baiat, sa fii foarte atenta la el. Mult noroc! big grin Alte intrebari?

6 răspunsuri:
| tril a răspuns:

Nu, de ce sa fie ciudat? Decat o usuratica...

| T0T a răspuns:

Să își arate țâțele și fundul.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Nu,chiar nu e ciudat, sunt altii si altele care nu au avut o relatie de la varsta de 20 de ani, la 17 ai suficient timp.
Daca nu a avut pana acum o relatie inseamna ca nu o fi fost interesata de asa ceva sau nu i s-a dat voie sa aiba o relatie, oricum nu e nimic anormal in asta.

| OldSoul a răspuns:

Nu e ciudat deloc, decat sa patesti ca tipa asta ( https://www.tpu.ro/......a15799328/ )
Toate la timpul lor.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este deloc ciudat, este perfect normal!

| Carmenmaria14 a răspuns:

Și eu pe aici, 17, nici măcar primul sărut ce sa mai zic de iubit.