Crede-ma ca tu esti un exemplu bun ce trebuie urmat. Daca alte fete au chef de baieti de la varsta de 12-13 ani, bravo lor. Simpli amici, nu strica, dar iubiti, mhm. nu prea merge. Daca ele nu stiu sa iubeasca cu adevarat si schimba iubitii ca pe sosete, este treaba lor . Tu sa-ti vezi de treaba ta, de scoala ca asta este mai important.
Preferi sa ai 20 de iubiti inainte sa te casatoresti? Nu cred.
Daca cineva o sa rada de tine / o sa-si bata joc de tine pe seama asta sau o sa ramana surprins intr-un mod neplacut cand o sa auda ca nu ai mai avut nicio relatie pana acum atunci iti zic eu ca nu prea-l duce capul.
Daca eu intamplator as vorbi cu o femeie de 30 de ani si mi-ar spune ca nu a avut nici macar o relatie, iti zic cu toata sinceritatea, da, as ramane surprins, dar surprins intr-un mod placut. Si bineinteles ca nu mi-as face o parere proasta despre ea. Adica sunt sigur ca ar avea un motiv FOARTE BUN! In orice caz. o consider o femeie desteapta. Si daca te intrebi. da, chiar am vorbit mai demult cu una care avea 30 de ani si nu a avut niciun iubit. A incercat. insa nu a dat de persoane potrivite pentru ea. A dat numai de prosti si a facut bine ca i-a evitat. Acum prostii aia au pe altcineva si isi bat sotiile zilnic...
Prietenele tale te intreaba de ce nu ai avut? Le poti spune ca nu vrei si gata. Spune-le ca vrei o relatie serioasa
. Si spune-le sa caute in DEX ce este aia o relatie serioasa pentru ca sunt sigur ca ele habar nu au! Apropo, nu te lasa influentat de ce zic ceilalti din jurul tau in privinta asta. Este viata ta, nu a lor. Nu cred ca-i incurca cu nimic daca tu nu ai iubit
.
Daca in viitor o sa dai de un baiat te rog spune-i ca nu ai avut nicio relatie. Sa vedem cum o sa reactioneze. Daca ar fi destept ar reactiona intr-un mod placut si nu i-ar pasa ca,, nu ai experienta". Daca e unul mai... pentru el o sa pari o ciudata. Dar asta nu conteaza. Tot ce pot sa-ti zic : este ok, ca nu ai avut. nu esti ciudata, nu e nimic anormal cu tine, nu o sa mori singura si asa mai departe. Crede-ma. mai bine gasesti iubirea potrivita mai tarziu decat sa ai alte relatii periodice si sa suferi din cauza lor.
Apropo, nu-ti recomand sa incepi o relatie daca esti genul de persoana sensibila. Pentru ca sunt mari sanse sa dai de un prost, tu sa te atasezi de el foarte mult si intr-un final sa-si bata joc de tine, sa te paraseasca, iar tu sa intri intr-o depresie din cauza lui. Crede-ma ca nu e bine. Eu sunt baiat, am 16 ani si nici eu nu am avut nicio relatie Sunt un ciudat? Nu! Doar ca sunt foarte pretentios.
Asa ca stai cumintica si cand a fi sa vorbesti cu un baiat, sa fii foarte atenta la el. Mult noroc! Alte intrebari?
Nu,chiar nu e ciudat, sunt altii si altele care nu au avut o relatie de la varsta de 20 de ani, la 17 ai suficient timp.
Daca nu a avut pana acum o relatie inseamna ca nu o fi fost interesata de asa ceva sau nu i s-a dat voie sa aiba o relatie, oricum nu e nimic anormal in asta.
Nu e ciudat deloc, decat sa patesti ca tipa asta ( https://www.tpu.ro/......a15799328/ )
Toate la timpul lor.
Cristian2026 întreabă: