anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am facut mult timp cu lama sub brat si acum parca am o pata gri chiar daca nu am par. Sper sa înțelegeți ce spun. Stiti vreo metodă sa scap de lucrul asta pentru ca ma simt stanjenita cand port chestii fata mânecă. Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| AntiUrs a răspuns:

Taie o felie subțire de cartof și freac-o la subraț. Poti de asemenea sa folosești sucul cartofului pe care îl aplici pe zonele pătate. Înainte de a clăti cu apa călduță, e nevoie sa-l lași sa acționeze 15-20 de minute. Este recomandat sa faci asta de doua ori pe zi și proprietățile de inălbire pe care le au cartofii vor da roade fără întîrziere. Poți aplica aceeași metoda folosind și castraveții.

Freaca-ti pielea cu o bucata de lamaie timp de cateva minute. Las-o sa actioneze 10 minute, si apoi clateste. Lamaile pot fi iritante pentru piele, asa ca nu uita sa folosesti o crema hidratanta dupa aceea.

Amesteca apa si bicarbonat ca sa obtii o pasta groasa. Freaca-te cu ea la subrat si apoi clateste si usuca-te. Foloseste aceasta metoda de cateva ori pe saptamana. Poti elimina si mirosul neplacut combinand bicarbonat si amidon.

4. Otetul

Amesteca faina si otet si vei obtine o pasta groasa. Aplic-o dupa ce faci dus si apoi lasa pasta sa se usuce timp de 10-15 minute. Clateste cu apa calda si repeta procedura de cateva ori pe saptamana

1 răspuns:
| copilaroasa2k17 a răspuns:

Hey. Mda. Stiu si eu cum e. Insa sincer nu am prea acordat atentie acestui fapt si nu stiu daca poti scapa de asta. Eventual, iti voi da un link si poti cauta si tu pe net. https://www.divahair.ro/......ecomandari