Http://25.media.tumblr.com/tumblr_lz0k63Tb951rn3rtro1_500.jpg asa vreau sa arate.
Nu stiu cum e in partea aceea. oricum difera de la organism la organism.
de inrosit sigur se inrosesc si cel putin o sapt nu vei putea sta pe spate ( asta daca esti norocoasa) plus ca trebuie sa ai o igiene foarte stricta si mare grija ca daca se infecteaza e destul de rau.
eu mi-am pus acum mai bine de doua luni si l-am ingrijit cu foarte mare atentie si inca il curat zilnic ( insa au fost zile foarte rare cam de 3 ori cand a scos putin puroi )
cei de la salon mi-au recomandata alta ingirjire dar eu cum sunt putin paranoica la acest capitol si am catva informatii am avut mare girja ![]()
Eu pot sa iti spun doar cum procedam eu avand in vedere ca al meu este in buric.
prima luna nu am avut voie sa il scot si cei de la salon mi-au recomandat o crema baneocin care cicatrizeaza mai usor si trebuia sa o aplic cam de 3 ori pe zi.
eu mi-am luat de la farmacie apa oxigenata si betadina ( ca dezinfectant extern)
de vreo 4 5 ori pe zi sau de cate ori aveam ocazia turnam apa oxigenata asteptam putin sa curete stergeam cu comprese sterile apoi trageam de piercing si puneam crema pe tija apoi faceam la fel si in partea de jos. ( primele dati doare) dupa cu un betisor de urechi puneam betadina in jurul gaurilor. cand faceam dus il curatam foarte bine cu apa si sapun
am avut grija sa ma feresc de praf in primele doua saptamani si nici nu am intart in apa cu clor / piscine etc.
L-a inceput nu mi s-a infectat deloc si dupa doua zile mi s-a retras si roseata.
acum arata foarte bine cicatricea numai ca din cand in cand scoate fooarte putin puroi
acum cand il curat cam o data pe zi.
il scot torn apa oxigenata sterg cu comprese sterile dau cu crema respectiva toata tija si il pun inapoi
Sper ca ti-am fost de ajutor
2341234567 întreabă:
AndRei110gGg întreabă: