| Lollipoop a întrebat:

Ma gandeam sa-mi fac niste piercing`uri in gropitele bazinului din spate [stiti ce zic]. Dar dintr-o data nu le mai observ pe spatele meuu laughing) hahah. Un sfat? funda:*

18 răspunsuri:
| Adda0a0 a răspuns:

Mergi la un salon autorizat si cei de acolo se pricep. kiss

| Lollipoop explică (pentru Adda0a0):

Stii si cat ar costa? Mersi:*

| Adda0a0 a răspuns (pentru Lollipoop):

Ce te intereseaza pe tine nu stiu. din ce oras esti?
eu mi-am pus in buric si am dat 100 de lei manopera + bijuterie
kiss cauta pe internet poate gasesti si un pret
sau cauta saloanele din orasul tau si poti lua legatura cu cei de acolo kiss

Cauta saloanele din orasul tau suna si cere detalii
ai grija sa fie autorizate si sa fie curate ca sa nu faci o infectie
ai grija kiss

Am prieteni care si-au facut au zis ca e ok. Acum nu stiu preturile, gen ca sa stiu cat sa am

Eu zic ca ar trebui sa ai in jur de 200 lei nu cred ca poate fi mai mult. poate chiar mai putin dar pentru orice eventualitate.
totusi de ce nu suni la acel salon sa intrebi? sau de ce nu ii intrebi pe cei care si-au facut deja?

Nu si-au facut fix asta, si mi-au zis preturi mult mai mici despre orice pierce. Nu sun pentru ca prefer sa vad acolo de fata cum si ce.

Pai atunci mergi acoolo si vezi si preturi si tot, depinde de la salon la salon
succes

Ok. Dar locurile se inrosesc pentru mult timp? Cred ca o sa fie nasol si cand dorm.:-s

Nu stiu cum e in partea aceea. oricum difera de la organism la organism.
de inrosit sigur se inrosesc si cel putin o sapt nu vei putea sta pe spate ( asta daca esti norocoasa) plus ca trebuie sa ai o igiene foarte stricta si mare grija ca daca se infecteaza e destul de rau.
eu mi-am pus acum mai bine de doua luni si l-am ingrijit cu foarte mare atentie si inca il curat zilnic ( insa au fost zile foarte rare cam de 3 ori cand a scos putin puroi )
cei de la salon mi-au recomandata alta ingirjire dar eu cum sunt putin paranoica la acest capitol si am catva informatii am avut mare girja laughing

Pai il curatai presupun ca-l si scoteai din pozitia aia. ce vreau eu sa fac 1. sunt la spate si nu le pot vedea si 2. nu pot sa le mai bag daca le scot... sau cum?laughing

Eu pot sa iti spun doar cum procedam eu avand in vedere ca al meu este in buric.
prima luna nu am avut voie sa il scot si cei de la salon mi-au recomandat o crema baneocin care cicatrizeaza mai usor si trebuia sa o aplic cam de 3 ori pe zi.
eu mi-am luat de la farmacie apa oxigenata si betadina ( ca dezinfectant extern)
de vreo 4 5 ori pe zi sau de cate ori aveam ocazia turnam apa oxigenata asteptam putin sa curete stergeam cu comprese sterile apoi trageam de piercing si puneam crema pe tija apoi faceam la fel si in partea de jos. ( primele dati doare) dupa cu un betisor de urechi puneam betadina in jurul gaurilor. cand faceam dus il curatam foarte bine cu apa si sapun
am avut grija sa ma feresc de praf in primele doua saptamani si nici nu am intart in apa cu clor / piscine etc.
L-a inceput nu mi s-a infectat deloc si dupa doua zile mi s-a retras si roseata.
acum arata foarte bine cicatricea numai ca din cand in cand scoate fooarte putin puroi
acum cand il curat cam o data pe zi.
il scot torn apa oxigenata sterg cu comprese sterile dau cu crema respectiva toata tija si il pun inapoi
Sper ca ti-am fost de ajutor kiss

Pfooaa. se face si cicatrice?

Cicatrice adica gaura aia sa nu se infecteze la asta se refera si oricum cand ai sa vrei sa il scoti o sa iti ramana urma kiss

Pai nu vreau sa le tin o viata laughing

Pai cand le vei da jos iti va ramane urma sigur

Niste punctulete... Nu mare chestie ca mi le infige in piele happy