Mie mi se pare exagerat daca il cresteti in Romania dar acum e problema voastra. E foarte dur si puternic in comparatie cu numele de la noi.
Sarut mina! Arthur este un nume frumos, am in familie pe cineva tot Arthur il cheamă. Sarcina usoara, cum te numesti, felicitari ai ales un nume frumos, lasă nu te lua după cumnata ta habar nu are, poate ei îi plac nume românesti, gigi, ion, vasile, nu ca acestea ar fi urîte, dar Arthur este un nume deosebit si rar in România, nu multi poarta acest nume. Bravo super alegere.
Ador numele asta
Si tatal copilului este insarcinat?! Sa nu fie doar de la prea multa bere.
Copilul tau, alegerea ta, da`le foc la restul.
Va fi batjocorit din cauza lui h
Pe langa ca va corecta pe toti cu h cand ii vor scrie numele si probabil din clasa 1 nu va mai avea prieteni ca v-a corecta mereu
Recomand fara h in rest e super ok
Fata de parintii mei(la inceput vreau sa imi puna numele jack ca pe tipu care i-a ajutat in Anglia cand ii eram in pantec dar am avut noroc ca mama vrea sa se intoarca in tara si na mi-ar fi fost greu)
Totusi familia ta are dreptate cu accent corect romanesc nu pe englezesc s-ar pronunta artăr(cu accent pe ă)
Am citit comentariu adaugat al raspunsu lui bossulica
Da este destul de greu daca nu ai facut engleza si daca ai facut tot e greu daca nu ai vorbit engleza destul de abundent de genu cu niste rude care stiu doar engleza plus ca bunicii parintii si probabil cei mai batrani din familiile voastre le va fi greu
Va creste in Anglia! Asa ca de si-ar bate copiii joc de el? Oricum ii vom mai pune inca un nume.Ca sa aiba de unde alege daca primul nu-i place.
Ok nu ai specificat ca va creste in Anglia
Oricum va felicit pentru copil
De ce vrei să te enervezi atât de tare pe niște lucruri atât de banale? Numele copilului îl alegi tu cu soțul tău și n-ar trebui să-ți pese dacă altora le place sau nu. E copilul tău, prin urmare lasă-i pe alții. Legat de nume, nu mi se pare greu de pronunțat absolut deloc.
Ai dreptate.Dar e greu cu conceptia asta veche a batranilor.Cu accent englezesc se pronunta foarte diferit.Dar noi il vom pronunta cu accent romanesc.Nici eu nu inteleg de ce li se pare ca e greu de pronuntat.Mai ales sora mea mi-a sarit in cap cu asta.Dar pe baiatul eu i-a pus un nume care se aseamana extrem de mult cu Merlin si tot eu nu sunt normala.
Cei vârstnici mereu sunt așa, ți-am mai răspuns eu la o postare, mereu vor să fie ca ei, ca tu să nu te opui, dar tot ce trebuie să faci e să-ți vezi de relație, de copilul pe care o să-l ai, de viitoarea ta familie. Nu-ți băga în seamă sora, tu ești mama copilului, nu ea.
Atat timp cat tu si cu tatal copilului ati cazut de acord, nu ar trebui sa ascultati alte propuneri!
Sper sa fie sanatos!
Multumesc! Dar pana la urma e chiar asa de greu de pronuntat? Cum zic altii? Mie nu mi se pare greu chiar deloc.
Sunt de acord cu ce spune Bossulica15.Și nu, Arthur nu este greu de pronuntat.Sa va traiasca si sa fie sanatos ca asta e tot ce conteaza!
bluesky întreabă:
anonim_4396 întreabă: