Alohaaa!
Fii sigura.El era ales deja ![]()
Din punctul meu de vedere chiar are nevoie de bani,dar este un concurs de talente, nu Dansez pentru tine.
Eu vroiam sa castige Cristina si Alina sau Valentin Dinu.
Oricum, e Romania.Asta e.
Paaa.paaa
Da mi-a placut.
Multi dintre voi care ati tinut cu alti finalisti a-ti tot scris ca a fost votat pentru cazul lui, fara sa va ganditi ca au mai fost multi cu unele cazuri asemanatoare, si la inima juriului nu a intrat pentru caz, ci pentru talent, altfel, am spus-o si o mai repet, cum explicati ca la preselectii Mihai Petre eragata gata sa apese la inceput butonul dupa ce a azuit cazul sau, si l-a laudat doar dupa ce l-a auzit, l-a auzit cantand si mai mult, versuri compuse de catre el. Sau ca a fost votat pentru ca este frumos, asa au fost mai multi frumosi, nu dau nume
, si acum sa fim sinceri Adrian este cam uratel. Eu una l-am votat, mi-a placut mult melodiile sale, si rapper ca el rar o sa mai gasim.
Asta este opinia mea si o sustin pana la capat, chiar daca o sa primesc stupizi cu, carul de la cei ce nu il simpatizeaza din punct de vedre profesional.
Nu mie nu mi s`a parut corect ![]()
pentru` ca lumea la votat pentru cazul lui si pentru` ca arata cat de cat bine ...erau alti care chiar aveau talent si meritau
parerea mea :d
dragutza98 întreabă:
SoreMihalacheSorina întreabă:
BgcGeo întreabă: