anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii`:* precizez ca e o intrebare adresata doar TPU-istilor de la 14 ani in sus:* Am lipsit o vreme de pe site si cand m`am intors am observat ca e invadat de copii de la 12 ani in jos care nici macar "nu stie sa scrie" si pun intrebari extreem de aiurite straight face Voi ce parere aveti de schimbarea asta? straight face

Răspuns Câştigător
| Narcis196 a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa le dea voie cel m ai bine ar fi sa cere CNP-ul sa aiba o baza de date in care sa fie inscrisi fiecare iar cand sunt raportati sai pedepseasca de ex sai nnui mai lese pe site sau sa nu mai posteze orice doar sa scapam de atatea intrebari aiure si apropo prin mesajul acesta rog iarasi toti boboci sa termine cu intrebarile alea ca ce colegi voi avea la liceu sau ce profesori sau ce pot iesi pentru ca sunt facute site-uri anume pentru intrebarile alaea asca ca sa revenim la intrebarea ta:
Parerea mea este ca ai dreptate dor cei de la 14 ani in sus sa poata sa se logheze!

7 răspunsuri:
| iahim_3430 a răspuns:

Sall uite eu unu sunt nou pe acest site si am constatat si eu acest lucru, partea care ma uimeste este ca multi se intereseaza de sex nu ca ar fi un lucru gresit sa te informezi, dar consider ca e prea devreme ca un copil de 12-14 ani sa se intereseze de sex atunci cand ar trebui sa-si traiasca copilaria

| Alina140663 a răspuns:

Ce lume egoista.

| LovxeAngel a răspuns:

SA fiu sincera si eu sunt de acord cu Aly pentru ca si noi am fost o data copii de 12, 13 ani...
Ca sa intelegi mai bine:
Daca aveai tu acum 12 ani si se gaseste o persoana care sa spuna aceleasi lucruri ca tine si sa le mai si puna in aplicare ti ar conveni sa nu mai ai acces pe acest site doar pentru ca nu ai peste 14 ani?
Gandeste de 2 ori inainte sa faci ceva happy fiindca din cauza egoismu tau vor avea alti de suferit

| SociallyDepressed a răspuns:

Nu-i pune pe toti in aceeasi oala.Nu ai dreptul sa-i judeci.Adevarat,sunt unii copii de aprox.12 ani pe site care posteaza intrebari si raspunsuri la caterinca dar sunt unii care chiar vor sa ofere si sa primeasca ajutor.

| LovxeAngel a răspuns:

Aici ai dreptate SociallyDepressed

| AnnonymusIsNotAvailable a răspuns:

Aly,LovexAngel si SociallyDepressed m`am referit la cei care pun intrebari stupide despre sex si toate alea si la cei care nici macar nu stiu sa scrie...winking

| SociallyDepressed a răspuns:

@iulicss daca intrebarile sunt puse la misto o sa fie raportate, daca nu, nu avem ce sa facem.Trebuie sa suportam.