Forrest Gump, Becoming Jane, Sense and sensibility, Pride and prejudice, Nicholas Nickleby... Funda?
Multumesc. Si dau funda pentru ca nu l-am vazut pe niciunul. :*
Cu altele mai noi si cu adolescenti m-ai putea ajuta? :3
Ti-as putea recomanda un serial suuuuper-"switched at birth", un film dragut am auzit ca este si bridget jone's diary, am vazut si date movie care e dragut dar nu e chiar cu adolescenti dar e ok si nu uita ca a aparut hunger games2... daca iti place si l-ai vazut si pe primul uite-te ca e prea genial. Bafta
Ultimele doua sunt facute dupa cartile lui jane austen, iar dragostea vietii ei este prezentata in filmul becoming jane...o sa vezi ca personajele si actiunea sunt plasate in sec 18-19 dar sunt foarte frumoase.si mai voiam sa-ti spun ca forrest gump este cu tom hanks si filme frumoase cu el mai sunt si big(vreau sa fiu mare) si larry crowne sau the streets of philadelphia
Multumesc, cred ca serialele le mai las pentru mai tarziu deja ma uit la 7 in prezent :3. Hunger games am vazut si 1 si 2
. Si filmele sigur o sa le vizionez. Multumesc mult :*.
Multumesc, again :3. Imi am amintesc ca am vazut putin la tv din Forrest Gump, dar o sa ma uit la tot din nou :*.
Buna! Nu cred ca sunt chiar de plans dar. Titanic, LOL, The last song, The notebook, P.S I love you, A walk to remember, The vow, Dear John. Sper sa ti placa!
Le-am vazut pe toate, multumesc oricum ♥.