| LoveChocolatexD a întrebat:

Heii TPU ♥! As vrea si eu filme gen Now is good, 3MSC sau Keith la care sa nu ma pot oprii din plans, filme de dragoste sau foarte dramatice. Multumesc anticipat, dau FUNDA ♥!

Răspuns Câştigător
| daviati789 a răspuns:

Forrest Gump, Becoming Jane, Sense and sensibility, Pride and prejudice, Nicholas Nickleby... Funda?

8 răspunsuri:
| FulgDeNeaVesel a răspuns:

Buna! Nu cred ca sunt chiar de plans dar. Titanic, LOL, The last song, The notebook, P.S I love you, A walk to remember, The vow, Dear John. Sper sa ti placa!

| LoveChocolatexD explică (pentru FulgDeNeaVesel):

Le-am vazut pe toate, multumesc oricum ♥.

| LoveChocolatexD explică (pentru daviati789):

Multumesc. Si dau funda pentru ca nu l-am vazut pe niciunul. :*

Cu altele mai noi si cu adolescenti m-ai putea ajuta? :3

| daviati789 a răspuns (pentru LoveChocolatexD):

Ti-as putea recomanda un serial suuuuper-"switched at birth", un film dragut am auzit ca este si bridget jone's diary, am vazut si date movie care e dragut dar nu e chiar cu adolescenti dar e ok si nu uita ca a aparut hunger games2... daca iti place si l-ai vazut si pe primul uite-te ca e prea genial. Baftahappy

| daviati789 a răspuns (pentru LoveChocolatexD):

Ultimele doua sunt facute dupa cartile lui jane austen, iar dragostea vietii ei este prezentata in filmul becoming jane...o sa vezi ca personajele si actiunea sunt plasate in sec 18-19 dar sunt foarte frumoase.si mai voiam sa-ti spun ca forrest gump este cu tom hanks si filme frumoase cu el mai sunt si big(vreau sa fiu mare) si larry crowne sau the streets of philadelphiahappy

Multumesc, cred ca serialele le mai las pentru mai tarziu deja ma uit la 7 in prezent laughing :3. Hunger games am vazut si 1 si 2batting eyelashes. Si filmele sigur o sa le vizionez. Multumesc mult :*.

Multumesc, again :3. Imi am amintesc ca am vazut putin la tv din Forrest Gump, dar o sa ma uit la tot din nou :*.