Buna!
E grav.Respectiva lui fosta-prietena banuiesc ca habar n-are ce i-a facut amicului tau.Ai putea incerca sa ii distragi atentia.Scoate-l la un suc, sau la un film, dar o comedie ceva-FARA FILME DE DRAGOSTE PENTRU O VREME.Sau mergeti sa va plimbati undeva la aer curat.
Gandeste-te ca daca a iubit-o,si din cate am inteles inc o mai iubeste,nu are cum sa nu fie trist, sa nu-i vina tot felul de ganduri...
Sau daca nu merge nimic, fa-i cunostinta cu o fata care crezi tu c ai s-ar potrivi.
Ideea este ca viata merge mai departe.El probabil ca va gasi o fata mult mai potrivita pentru el decat cea care l-a parasit.Nu este un capat de lume faptul ca i s-au dat papucii.
Din punctul meu de vedere e o furie de moment...probabil isi va da seama ca facut o greseala si isi va reveni dar pana atunci njt aveti grija sa nu faca vreo prostie regretabila...
E grav, nici eu nu prea stiu ce sa zic, am avut si eu o perioada trista dupa ce am avut ghinion in dragoste, si a durat cam 1 an, uram pe toata lumea, jigneam pe oricine daca nu imi faceau pe plac, nu ma interesa de nimic. Solutia mea a fost o prietena, care la inceput imi placea de ea desi era cu altul si am jignit-o mult dar pana la urma m-am schimbat si mi-am dat seama de raul care il faceam, mi-am dat seama in ce ma transformam si nu imi placea, m-a ajutat sa fiu mai bun si sa trec peste, acum sunt fericit de viata mea. Nimic nu este mai bun remediu la o inima franta decat o fata cu suflet bun. Parerea mea este ca tu ar trebui (daca esti fata) sa stai cat mai mult timp cu el sa vorbesti cu el despre orice nu neaparat sa ii zici cat de frumoasa este viata sau sa uite de ce s-a intamplat, ca asa isi va aduce aminte. Incercati sa il scoateti afara, la o plimbare in parc, la un suc. Incetul cu incetul sper ca isi va reveni.
Aualeo... tragic. daca reusiti sa il faceti sa se indragosteasca din nou... sa realizeze ce frumoasa e viata, ar fi super. chiar nu stiu ce sa iti zic. mult succes!