anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU! sad De la un timp TOTUL, deci absolut TOTUL imi merge prost! Am parte numai de ghinion! Toate imi ies exact pe dos! E foarte greu si am impresia ca tot timpul va fi asa! Nu-mi ramane decat sa sper la ceva(poate imposibil, ireal, nu stiu ). Azi m-am simtit atat de rau din cauza colegilor, a notelor! Intalnesc numai oameni rai! Nu mai inteleg nimic! Si nimeni nu ma intelege! Am o grada de probleme! Cu dragostea nu stau prea bine, nu stiu daca e din vina mea, din vina lui....nu mai conteaza. Familia...ramane familie, nu dau detalii. Nu stiu cum sa ies din pasa asta proasta, sa imi revin! M-am saturat ca toti sa ma critice, sa ma barfeasca, deci chiar nu mai rezist! Ce e de facut? De ce mi-se intampla toate astea? De ce? crying Ati trecut si voi prin perioade ca asta? Cand o sa se termine oare tot cosmarul asta? crying Va rog sa ma ajutati! FUNDA la cel mai bun raspuns! Multumesc! sad

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Vrei să-ți povestesc viața mea?
Cu părinții mă înțeleg groaznic, mă vor fata perfectă, iar eu, sunt doar eu, nu ceea ce își doresc ei; iar din acest motiv ascult zi de zi criticile lor, țipăm unii la alții, plâng, iar apoi ajung să scriu în jurnal.
Am niște colegi interesanți, însă majoritatea oamenilor pe care îi cunosc eu mă consideră ciudata ciudaților. Nu-i înțeleg, nu mă înțeleg, am ajuns să-i consider pe toți idioți. Lumea bârfește și va bârfi mereu, lumea e rea și va fi rea mereu, lumea minte și va minți mereu. Până la urmă asta e lumea, nu?
Am niște note idioate, cele mai nașpa note luate de mine vreodată în toată viața mea! Dar având în vedere că notele nu arată nimănui cât de prost sau deștept ești, de ce mi-ar păsa de ele? Ah, și având în vedere că aproape rămân corigentă la fizică, hm, trebuie să fac ceva!
Despre dragoste nu pot spune multe, nu am nevoie de ea, nu în acest moment!
Știi, și cu toate astea încerc să înlătur orice lucru din viața mea ce mă face nefericită! Nu contează care e acel lucru, dacă nu mă face să mă simt bine, nu am nevoie de el!
Să speri la ceva ireal îți dă speranța că într-o zi totul va deveni mai frumos! Însă de ce să aștepți ceva când poți face totul acum? De ce să aștepți să-ți ofere cineva fericire, când îți poți oferi singură? De ce nu te bucuri de viață?
Ești nefericită, înțeleg! Viața ți se pare fără sens, înțeleg! Totul e nașpa, înțeleg!
Poți muri în orice moment, în orice zi, în orice clipă, de ce nu te bucuri de viață începând din această secundă?

2 răspunsuri:
| paty10 a răspuns:

Si eu trec prin aceasta perioada, dar stii ce fac eu?! Ascult muzica si ma descarc, iti recomand melodia Lucky one-Simple Plan (nu stiu daca este genul tau, dar are niste versuri care se potrivesc acestei situatii)

| ruli123 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta! A fost foarte rau... Dar totul a contat de mine! Nu stiam cu ce am gresit... si a fos greu sa imi dau seama dar pana la urma totul a iesit bine!happy