| DidyDiana a întrebat:

Hello TPUkiss imi sp si mie niste statusuri pentru messbatting eyelashes dar nu dinalea de 2 bani ceva mai originalwinking

cele mai frmy FuNdItZzA`:X
pupkiss

6 răspunsuri:
| Fllorentina a răspuns:

Am la statusuri de numahee hee ele sunt in documente deci ti le pot trimite pe mess :* intra ca ti le trimit happy sincer merita

| DayByDay a răspuns:

~Ma pierd in vise, pasiune si sperante, si fac tot ce-mi trece prin cap, in afara de gloante.
#

"Iubeste.ma azi, Iubeste.ma maine, Si las.o p'aia poimaine

#Crezi ca nu tin la tine? Sincer?! Nu te speria. Ai 0 inima atat de mare inkt bate sh pentru. a mea "

#Binefacere nu exista. Exista doar interese. Sub chipuriile de prietenii Se ascund fetSe perveRse`"

#Ca. ndragostitii la.nceput, ti.aduci aminte cum era? Inca de când ne.am cunoscut, loc de cuvinte nu era

#Am invatat sa am rabdare, ca totul îti iese atunci când nimeni nu te crede în stare

#mi Place cum te mangai si.tsi faci incalzirea; x; x... Esti In Stare De Orice Cat De Perversa Ti.e Privirea

#Am Renuntat La Tot Ce. aveam Si.mi Amintea De Tine

#El Nu Ma Iubeste Si Nu Ma Gaseste Intr.o Alta Poveste... Cum Faci Tuuu

#A avut sansa Lui de a fi cu ea. E prea tarziu acum sa ii mai spuna "zana mea"

#e Las in urma. Si eu imi vad de drum. Ca de tine nu mai am Nevoie. Chiar de niciunu acum. :

#Iar ma striga "Prietena". Iar eu vad ca.i limpede cum m.atinge, cum vorbeste... Prietenul meu cel mai bun, incep sa cred ca ma iubeste

| MicutzaaPooh a răspuns:

Trag un Zambet Fals si Dureros pe care toata lumea`l crede...numai ca sa-i arat prostului ca pierde.

Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…

Te maturizezi km greu. si eu nu`s ca mata, sa te iert mereu.

Stiu ca sunt diferita in felul meu si ca unii nu ma plac, nu ma opresc niciodata sa zambesc, chiar daca unora le displac.

Spui ca adori si ca iubesti, dar nu stii sa pretuiesti.

Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea![

Sunt fata buna! Da nici chiar asa! Sa te las sa'l iei tu din viata mea!

Asa's eu si n-am ce face ...mami alta nu mai face

Nu Sunt O Sfanta Da` Nici O Vagaboanta. Imi PlaC Baietzii Care Se Poarta Bine Cu o Fata =p~`

"Nu te supara daca l`ai vazut cu vreuna vreodata La dracu` fata tu esti cea mai importanta•»•»

"Ma cum ai putut ma sa o lasi ma sa plece.cand tu o iubesti ma si ea te iubeste?

"Nu InCeRcA sa ma JuDeCi DuPa ApArEnTe...SaU DuPa NiStE vOrBe ScOaSe De NiStE zDrEnTe!

Asa e sh va fi mereuu`, o Fata`` buna langa un baiat rauu` "

"Fetele bune ajung in rai... Fetele rele ajung unde vor ele!; X"

minte-ma ca ma iubesti, te voi minti ca îmi pasa! *

E greu sa te simti in plus, acolo unde aladata erai totul.

| Casiana_1672 a răspuns:

CAUTA`MA!chiar si cu cea mai banala scuza dar. Fa'o! straight face

Retine ca doar roata se intoarce . Nu si timpul ! winking

Am ramas marcata,am ajuns sa cred ca .nu te voi uita niciodata sigh ...

Da`mi timp sa invat sa merg singura din nou...sa invat din nou ca decat eu contez...

• Trece pe langa el , si nu O intereseaza !

...Indiferent de ce vad ochii inima nu va uita! ...

Poate ar fi fOst altfel daca ar fi stiut s`O iubeasca•

• Peste Orice suparare as da , as rade in fata ta sa nu simti durerea mea winking

Nu te poti abtine si nu il poti uita,Il iertai mereu chiar daca iti gresea! winking
Da . Mai am acelasi vis , dar Oare iti mai pasa ? Oare iti mai amintesti de noi ?

Si te'as cauta...dar sincer. imi e teama straight face

Nu-mi place când cineva e pe cale să-ţi spună ceva , iar apoi îţi spune "Nu mai contează".

Credeam in tine mai mult decat in mine!Ti-am dat tot dar n-a fost de-ajuns pentru tine!

• Am avut multe dorinte.Care nu s’au implinit!Am facut multe greseli!Dar pe toate le’am platit

O să te-njur,O să iau droguri non-stop,O să te-nşel, o să te jigneasc.Însă tu iartă-mă de tot!

• Ma gandesc fOarte seriOs sa plec . Dar sunt persOane care O sa imi lipseasca . •

Si da, m’a durut. Era de stiut ca iar am de pierdut.

Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat !

pentru unu sunt permisa...pentru restu interzisa ;x

Ea este o minune,este a ta; si poate de aceia tu esti cel mai fericit om de pe Planeta!

O dată trăim ,o dată murim, şi doar o singură dată avem parte de dragoste adevărată.

Ma innebuneste zambetul tau. Cand sunt cu tine simt ca zbor deasupra unui nor.

Nu visam vreodată,că mi se va întimpla: să întîlnesc iubirea,minţile să-mi ia!

Baietii la care ne gandim se impart in doua categorii: baietii care ar trebui sa ne placa, dar nu ne plac, si baietii care nu au niciun motiv sa ne placa si totusi ne plac winking

mi spuneai ca sunt copilaroasa ...Iarta-ma dar copilul asta nare timp de`o relatie serioasa !

Cand cuvintele esueaza,Muzica vorbeste.

Ochi reci de gheaţă, suflete clalde le ard...Dacă laşi s-apară sentimente, clar, deci slab !

Atat am asteptat , sa vad daca intelegi ca poti sa ai tot ce-ti doresti daca stii sa alegi.

Te voi astepta ,voi fi aici de te vei intoarce,te iubesc fie ca vrei sau nu iti place.

Nimic nu e asa cum pare, orice prostie de-a ta ma doare . oh go on

Mult prea multe voci aud si-as vrea sa se termine. Nu-nteleg, doar o voce-mi spune "Vei regreta" ...si ma-nfioara faptul ca e vocea mea.

Am ars ce-a mai ramas, zic doar cuvinte simple. Încerc să-i fac să înţeleagă că n-o să mă schimbe!

Singuratatea te transforma intr-un egoist.De asta inca lupt cu mine insumi.sper sa rezist .

iubesc doar ceea ce apreciez,protejez doar ceea ce imi e mai scump,si ajung mereu unde imi propun

hai sa va spun care e secretul meu am fost dulce si voi fii mereuwinking

Frumusetea este marea putere umana.

Doar înţelegerea te face ca să rezolvi problemele

Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta.

Cum vorbesc, sau cum ma comport, nu conteaza, atitudinea ta FALSA nu ma impresioneaza. Eu simt ca tot ceea ce fac e bine, si niciodata n-ai sa poti schimba ceva din mine.

Privindu-te pe tine vad viitoru` din mine

Erai neputincioasa in fata sortii,cautai lumina prin tunelul mortii,te-am ajutat sa urci pe scara societatii,in schimbul prieteniei si al loialitatii...

Vei ajunge sa ma auzi,pana si atunci cand tac ! S-a terminat cu fata buna, s'a dus dracu` orice drac

Perversitatea le-a intrecut pe toate...Acum te rog,stai si tu deoparte`

Dincolo de cuvinte sunt sentimente infinite . love struck

E acelasi baiat pe care l-ai intalnit, acelasi baiat ce l-ai facut fericit, acelasi baiat ce il iubesti si l-ai iubit.

Barbatul ideal este afumator, abautor si afemeiat.

Că dacă tu ignori tot ce te-nconjoară, asta nu înseamnă că o sa dispară!

Eşti gândul meu bun, când mă ascund in fum şi spun că poate o să am cu tine un final de drum!

Cică visele se sting de parcă le scoţi din priză.

Lasă la o parte problemele tale toate , trage incă un fum şi lasă-te pe spate .

Visele sunt ruinate, s`a cam dus speranta. De aceea nu voi mai iubi, ca sa nu`mi complic viata !

Am început să delirez. Atmosfera e de vis. Urc mai sus. Tot mai sus. Am ajuns în Paradis.

Iubeşte-mă, urăşte-mă ! În ambele cazuri ti-e gândul la mine !

Miros iarba şi o las să-mi fredoneze delirul, norii aleargă că mă contopesc şi le pierd şirul !

Nu există bun simţ doar bună purtare . Nu există dragoste , doar senzaţie de ataşare. Nu există motive doar întrebări fără răspuns. Nu există linişte doar şoapte spuse pe ascuns !

Fă ce tre’ să faci că ştii că o să ajungi dincolo de nori . Cineva ţi-a dat aripi dar te-a lăsat să înveţi singur să zbori !

N-am o inimă care să mă frământe. Dar, dacă o aveam, era trecută prin foarte multe !

Vreau să fie primăvară în sufletul meu, că e toamnă da. Am un suflet gol plasat aproape de sol. Viaţa mea e frumoasă, dar am un moment nasol.

După un fum simte şi el senzația , că noi preferăm tentația , oricare ar fi destinația.

Şi ştii că niciodată n-o să mai fie cum a fost. Şi multe lucruri acum nu mai au rost.

Se grabeşte s-ajungă dincolo de ploi, dar pâna atunci mai înfruntă furtuni şi noroi.

Că mergi în față sau în spate, Încearcă să trăiești cu maximă intensitate. Să nu te schimbi chiar dacă vântul bate.

• Sa incepem cu inceputu`... De azi promit ca o sa sterg trecutu` . Incep o viata noua.

Stiu ca uneori e prea tarziu sa lupt de una singura,nu stiu!Esti atat de departe.un final fericit,din povesti neterminate!

Dur' zici? Stiu si io si tu `:]] ca nu poti fi ce vrei sa areti nici macar in vise ! straight face

Orice` baiath Cand o vede x' . In seCunda dOi se pierde ` ;]

E prea evident sa poti nega ! happy

Am invatat ca trecutul' si circumstantele ti'ar putea influenta viata. straight face

Acum privesc in urma si mai vreau puppy dog eyes acele momente cand te adOram ! love struck

Pentru ca te iubesc :* Merit mai mult straight face Nu crezi ?! :d

Nu-ti mai manjii fata' cu lacrimi de iubireee =x Nu-mi cere sa te iert :* . Stii ca nu-mi sta in fire :d

Nu stiu' cum suna :* dar fericirea mea consta in a fii impreuna ;>

Desi trebuia sa aleg . Eu cred c-am ales corectt ! winking Mi-am bagat ****'n vorbe si tOtul era perfect ! love struck Gresitt sau Negresitt straight face Nu ma intOrc, Promitt ! :*

Atitudine rebela ! love struck Atitudine de Cartier . Nu ma schimb , raman la fel ! ♥

O ultimă lacrimă curge acum. Voi încerca să aleg doar drumul cel bun; voi încerca să uit tot ce odată a fost, amintirile acum rămân fără rost.

cum pot să ascund fiecare lacrimă ce-mi cade pentru că am crescut. Cică acum sunt mare, iar câteodată nu-mi permit să arăt cât de mult mă doare.

Niciodată nu vei ştii cine sunt, ce gândesc, ce visez, ce cred, ce iubesc sau ce urăsc.

Vă țineați de mână şi ea plângea, iar tu priveai în ochii ei de fată rea.

Şi zici aşa "Las` că trece, nu te supăra!" E băiat bun, o să îşi revină el cândva!

Începe să te placă, dar preferă să tacă – pleacă când te supără mereu. Îi pare rău că n-are tupeu, să vorbească, să spună că ţine la tine, d-asta tot pleacă, d-asta tot vine.

Aş face tot fără regrete. Nu mă joc, în joc sunt sentimente.

Şi vreau să uit. Rup pozele, pierd visele. Astăzi mă rup de toate.

Oricine te poate face să zâmbeşti sau să plângi, dar e nevoie de cineva foarte special care îţi împrumută un zâmbet de-al lui când deja ai lacrimi în ochi.

Sunt sătulă de tine, sătulă de noi. Stai, nu pleca ! Ia şi trecutu’ şi căraţi-vă amândoi !

Trăieşte clipa că e drumul către rai. Nu e timp să îţi pară rău de nimic, numai o viaţă ai…

Să nu-mi spui că limita-i cerul când sunt urme de picior pe lună!

Sunt momente rare, de pus în ramă. Viaţa n-are mâini! Dar uite că-ţi dă câte-o palmă!

Nu am de gând să mă agit pentru ce zic alţii, şi nici nu am de gând să ofer mai mult decât primesc . Ce e al meu,e al meu.Ce e al tău nu mă interesează!

Orice film, prietena sau carte sa itsi povesteasca despre mine inca o parte!

Fara vorbe iti spun ce simt.Cu sufletul nu stiu sa mint.

Dacă laşi s-apară sentimente, clar! Devii slab.

În lumea voastră falsă, noi zâmbim necondiţionat.Mereu împreună ca o poveste cu un final neterminat.

Închid uşa, sting lumina, trag oblonul şi încui. Magazinul meu de vise nu mai vinde nimănui!

Nu mai pune tu atâtea sentimente din prima. Că în scurt timp te lasă la pământ mai rău ca heroina.

Nu mintea mea,ci inima e proastă,aş vrea să-i dau delete,delete…dar nu găsesc o tastă.

N-am să rup în două pozele în care ne îmbrăţişăm… Fiindcă mi-e dor de băiatu’ pe care mai demult îl iubeam!

De cand m-am intors cu fata la Dumnezeu Demonii astia se tin dupa mine mai mereu Repetand in capu' meu ganduri nezise , randuri nescrise Si tot ma bantuie in vise.

Zambeste chiar de doare!Zambeste.Zambetu'i mai tare!big grin.Nu plange totul are scapararewinking.Gaseste cheia la orice incuietoare!happy

N'am niciun regret, n'am speranţe deşarte,că mi'am pus sufletul pe foaie şi am mers mai departe.;x

n-am sa cer in zadar,iubire fara final si dragoste fara sfarsit,atata timp cat te-am iubit !

Nu povesti necazurile tale nimanui.Pe 85% nu-i interesează,iar ceilanţi15% se bucura de ce ţi se întîmplă!

Sunt un simplu om, mai simplu decat tine, Genul de persoana care vrea multe, si obtine! Ai putea sa ma ai, dar nu te tine!

Miracolul oricarei copilarii este ca, oricat de apasatoare ar fi imprejurarile in care se petrece, sufletul copilului pastreaza o inocenta sub atingerea careia totul imprumuta ceva din farmecul unui basm.

Nu-mi pasă mie ce zice lumea ! Lumea-i proastă şi va fi întotdeauna !

Totuşi mi-e dor de copilărie, mi-e dor de noi. Mi-e dor de zilele-n casă când afară erau ploi. Mi-e dor de tot ce-a durut şi acum începe să mă amuze. Căci amintirile îmi pun zâmbetul pe buze !

Barbatul ramane intelept, curajos si fericit cat timp nu da peste o femeie frumoasa.

Si daca tu ai fi un drog, te-as trage pe nas. Si umbra de mi-ai fi, te-as urmari la fiecare pas.

| Casiana_1672 a răspuns:

Nu poti zbura love struck fara ajutoru' cuiva! love struck

Te minti singur cand zici ca nu te-ai gandit la ea love struck Stim toti ca nu e asa! smug Se vede in privirea Ta `hee hee

In viata!; x NorOcul e totul! love struck

Daca ii asculti pe altii smug Nu poti sa te asculti pe tinewinking

Daca vei privii mereu inapOi smug Nu vei vedea nici O data ce ai in fata

Stii ca tu imi dai incredere in mine! love struck dar nu vrei sa recunosti straight face

Ti se pare greu, doar sa il privesti. Fara sa poti macar sa-i vorbesti! sad

Prea multi isi dau cu parerea, aiurea! oh go on

Nu uita ca de mult EU am fost paradisul! smug pentru tinewinking

Sa sti ca tu ai ramas aici love struck in inima mea!

Nu poti sa te ascunzi de aberatii! smug

Sa fii 2 persoane pare mult love struck Dar e fenOmenal! love struck

Sa spui ca s-a terminat asa de repede, ti se pare asa greu! love struck

Sa atingi culmea viselor inseamna mult! love struck pentru unu' care nu stie sa viseze!

Amintirea`i inca vie oh go on, dar preferii` sa taci! Sa suferii`, sa te prefacii`.

Nu uita, ai fost proasta ca ai inghitit tot ce ti-a promis oh go on. cat rau ti-a facut si` cate lucruri ti-a comis happy!

Esti in dormitor, iti aprinzi o tigare drooling iti pui un wisky smug incercand sa uiti de dor oh go on. Nu te gandeai ca primul o sa fie el. ca vrei sa uiti tot trecand peste oh go on. Inca te gandesti la vechea ta poveste; x!

Visezi la o viata mai buna, visezi la un baiat mai bun. Numai visa oh go on, tit ce`a fost nu s-a schimbat, asta`i soarta tawinking!

Maine iti spun sigur ca va fi` o zi mai buna; x! Adutsi aminte de ce ti-am promis. Acum e tarziu, noapte buna :*!

Stergi totul asa, fara pic de resentimente :o? Iti bagi` ****`n tot si` inca sperii` ca ai sa treci peste happy!

Iti aduc aminte de clipele fierbintsi din dormitor drooling. cand imi spuneai " Iubita te ador; x, mor de al tau dorbatting eyelashes

DOlce, cumintSica si mereu zambitoare! Asta-s eu iubire.nu ca orice lipitoare! happy

Crezi ce vrei.si cand te uiti in ochii ei happy pe mine ma vei vedea si de ea nu-tsi va pasa...winking!

Ccred ca ar fi mai bine sa ma opresc.nu e timpu sa iti spun acum ca Te Iubesc.

Vad blocurile, toate locurile.toate cladirile imi trezesc amintirile.nu mai esti la scoala.nu mai e dimineata. desi nu esti aici te am in fata.

La inceput te-am vazut doar ca pe un simplu amic, dar un sarut m-a facut sa vreau sa te am langa mine.Nu stiu nici acum de ce dar din clipa aceea imi doresc din ce in ce mai mult sa te am.Te am doar jumate dar te vreau tot. In fata celor din jur aparem doar ca niste simpli prieteni, desi amandoi stim ca si ei ar vrea sa ne vada impreuna.In momentul in care suntem doar noi doi ne comportam altfel, suntem asa cum imi doresc sa fim tot timpul. Ai reusit sa ma faci intr-un timp destul de scurt sa imi incalc anumite principii, dar si sa-mi calc pe orgoliu pentru a-ti spune ceva ce intotdeauna am asteptat ca cel de langa mine sa spuna primul. Sper sa intelegi mai multe din lucrurile pe care le fac pentru tine, Imi spui ca sunt multe fete in jurul tau care vor sa fie cu tine, dar te-ai gandit vreodata cine te merita cu adevarat? Cauti fete cu tupeu, dar nu ti-ai dat seama inca de faptul ca nu ai nevoie de o fata cu tupeu prea mult, ci de una destul de nebuna, dar si linistita. Fara sa-ti dai seama probabil ca exact fetele cu tupeu te-au facut sa spui ca marea majoritate a fetelor sunt curve. Gandeste-te bine cine chiar tine la tine!

Arata`i mereu putina iubire pentru a`i demonstra ca langa tine o sa-i fie bine. Arata`i lumea dintr`o alta perspectiva si zambetul ce i`l vei oferi zi de zi

Ma multumesc sa il am doar in gandurile mele.nu vreau mai mult decat sa il pastrez in amintirile mele.nu cer mai mult.nu imi permit mai mult decat sa il iubesc in tacere…niciodata nu va trece iubirea pentru el…

•Cei slabi nu vor putea niciodata sa ierte. Iertarea este calitatea celor puternici!

•Inchisa`ntre patru pereti. Aud` km` singur tu te certsi `! Regrete, lacrimi sau pareri, azi ai ucis ziua de ieri, si-ai ingropat ziua de maine, asa ca PLEACA, binee?

Vreau sa rad cu tine, vreau sa plang cu tine, vreau sa traiesc, jur vreau sa mor cu tine, vreau s`avem copii, vreau s`avem o viata, vreau sa termin o etapa, alta e in fata!

• Ramân pasiva fata de ce se spune despre mine, sunt o tona de vorbe.n vânt, niciuna nu.i de bine. Oriunde merg sunt câtiva care mi.ar sparge fata si câteva pe care le. apuca greata.winking

• Minciuna doare, gesturile îndeparteaza, atitudinea produce ura, greshelile nasc regrete si persoanele. schimba persoane.

• Nu e nimic de iertat când stii ca ai chemat la tine toate experientele din viata ta. De ce te.ai încrunta la cei care îti aduc ceea ce ai cerut?"

• Uneori te simti cel puternic - esti tu, îi ai pe ei, ei sunt acolo.Tu esti cine ti.ai propus sa fii.Îti vei aminti de ei.Dar ea? Vezi tu.pe ea n.ai cum s.o uiti.

• Ai DrEpTuL Sa viSeZi Ca el te vrea...Dar in Caz Ca nu stiai...inima lui e doar |A MEA| love struck

Acum aman2 vrem ca distanta sa nu mai existe sa fim impreuna sa nu ne desparta nimeni si nimic!

Ma uit in spate.Te vad.Parca ieri eram 2 copiii mana de mana prin parc.Ce ciudat[Dc toata treaba asta s`a terminat?]

Sunt 2 indragostiti care nu se intalnesc/2 persoane despartite dar care se doresc/2 suflete aflate la rascruce / 2 lacrimi da` nici una nu mai curge

Poate ti-ai dOrit o vOrbaa buna`oh go on. Poate nu a fOstt acOlo`winking.Sa ti`o spuna`straight face

| DidyDiana explică:

Pai iti las id meu pe privat inna?batting eyelashes