Poi depinde ce statusuri vrei tu uite eu ati las unele
1) Citeste acest status de despartire pentru ca ai fost prima mea iubire si am vrut sa te fac fericit, iti doresc sa ai parte de toata suferinta mea si sa o traiesti inzecit …
2) Se prelinge o lacrima din ochi … si nu inteleg ce e cu mine … stiu doar ca mi-e tare dor de tine …
3) Nu-mi doream sa simt iubirea…acum o am in gand…in final ramane amintirea…risipita-n vant
4) Urechea unui ac este destul de mare pentru doi prieteni; lumea e prea mica pentru doi dusmani …
5) Mai bine ros de lanturi … decat de remuscari …
6) Iubire pierduta… dragoste nemaivazuta… putere deplina… si un sentiment deplin de…… singuratate…
7) Nu imi dau seama prea bine daca sentimentul pe care il incerc gandindu-ma la tine este regret pentru tot ceea ce am pierdut sau nostalgie pentru timpul… pentru etapa din viata care a trecut…
8) In ziua care te-ai nascut era urat tare afara si ploua, dar plangea cerul ca a pierdut un inger
9) Cel mai rau… ma doare faptul ca ma doare…
10) Nu pentru acum, nici pentru candva… ci pentru atunci… cand ma vei uita!
O sa ne amintim la o tigara de toate care au fost odinioara. O sa trag un fum, sa caut altu... Daca toate au trecut de ce nu ar trece si asta?
Îmi permit să visez că pot s-ajung departe Căci gropile astea frate te trezesc la realitate.
Ce uşor e să ne prefacem c-am uitat.Dar ne lipseşte tot ce ne-a legat.
Oriunde ai fi, orice ai face, cu oricine ai fi acum, cândva te vei întoarce, când va fi prea târziu, atunci ai să preţuieşti ce azi ai reuşit să pierzi.
• Am intrebat multe, insa raspunsul tau va fi cu puncte puncte`
Am învăţat că nu pot rupe o pagină din viaţa mea, dar pot arunca toată cartea la gunoi
Pacat ca ignoram pe cei care ne adora si ii adoram p cei care ne ignora! >>Pacat ca ii ranim pe cei care ne iubesc si ii iubim pe cei care ne ranesc!
• Dar îmi plac momentele alea în care iei foc că nu vreau să-mi dezvălui sentimentele!
• si-atunci cand totu` s-a intors pe dos. Cand suferi din iubire
Blondă parcă e ruptă din soare. Îi lucesc ochii albaştri şi-ţi dau vieţii culoare !
Pot susţine că incendiul iubirii nu va atinge stânca mea, şi, chiar dacă ar atinge-o, tot degeaba: piatra nu ia foc!
Ma innebuneste zambetul tau. Cand sunt cu tine simt ca zbor deasupra unui nor.; x
O sa ne amintim la o tigara de toate care au fost odinioara. O sa trag un fum, sa caut altu... Daca toate au trecut de ce nu ar trece si asta?
Îmi permit să visez că pot s-ajung departe Căci gropile astea frate te trezesc la realitate.
Ce uşor e să ne prefacem c-am uitat.Dar ne lipseşte tot ce ne-a legat.
Oriunde ai fi, orice ai face, cu oricine ai fi acum, cândva te vei întoarce, când va fi prea târziu, atunci ai să preţuieşti ce azi ai reuşit să pierzi.
• Am intrebat multe, insa raspunsul tau va fi cu puncte puncte`
Am învăţat că nu pot rupe o pagină din viaţa mea, dar pot arunca toată cartea la gunoi
Pacat ca ignoram pe cei care ne adora si ii adoram p cei care ne ignora! >>Pacat ca ii ranim pe cei care ne iubesc si ii iubim pe cei care ne ranesc!
• Dar îmi plac momentele alea în care iei foc că nu vreau să-mi dezvălui sentimentele!
• si-atunci cand totu` s-a intors pe dos. Cand suferi din iubire
Blondă parcă e ruptă din soare. Îi lucesc ochii albaştri şi-ţi dau vieţii culoare !
Pot susţine că incendiul iubirii nu va atinge stânca mea, şi, chiar dacă ar atinge-o, tot degeaba: piatra nu ia foc!
Ma innebuneste zambetul tau. Cand sunt cu tine simt ca zbor deasupra unui nor.; x
•
Maroon67 întreabă: