anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help,deci i-am zis băiatului respectiv că îl plac prin mesaje si chestii, am văzut acum câteva zile pe tik tok ca el are un elastic de fată pe mână, oare are gagică?laughing

Răspuns Câştigător
| 1997onur a răspuns:

Anul trecut am muncit pe plajă și am găsit o brățară din elastic si aproape toată vara am stat pe mână cand m-a enervat ceva ma jucuam cu in mână asta înseamnă că eu am gagică? Poate și el la găsit undeva brățara aia ca mine și îl judeci degeaba decen nu-l întrebi dacă are sau nu gagică ce are dacă îl întrebi?

7 răspunsuri:
| oglindasultanului a răspuns:

Oo nu, alea sunt doar bratarile in stil masculin, multi baieti "stilati" le poarta, stai linistita in legatura cu chestii de genu.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu înseamnă ca are prietena dacă poarta un elastic. Cel mai sigur afli de la el dacă are sau nu.

| 1997onur a răspuns:

Pai și cum ai vrea sa știu eu? Dacă el are sau nu gagică?

| izabelamnr1 a răspuns (pentru 1997onur):

MA refeream ca poate are gagica si de aia poartă elastic pe mână dar dacă esti mai grea de cap de sa-ti fac

| 1997onur a răspuns (pentru izabelamnr1):

Bro pe cine faci tu grea de cap -_- sunt băiat nu fata -_- wtf

| 1997onur a răspuns (pentru izabelamnr1):

Anul trecut am muncit pe plajă și am găsit o brățară din elastic si aproape toată vara am stat pe mână cand m-a enervat ceva ma jucuam cu in mână asta înseamnă că eu am gagică? Poate și el la găsit undeva brățara aia ca mine și îl judeci degeaba decen nu-l întrebi dacă are sau nu gagică ce are dacă îl întrebi?

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu cred că vei găsi vreun Nostradamus pe această platformă care să îți spună sigur ceea ce se întâmplă cu băiatul, dar îl poți întreba. happy

| Antopuff a răspuns:

Pana nu îl întrebi pe el nu știi. Nu este un semn faptul ca are elastic.