Din partea mea, felicitari ca nu faci avort si ca iti asumi raspunderea. Lasa ce zice mamica, e supararta acum dar cand il va tine in brate se indulceste ea . Dar este foarte adevarat ca este o responsabilitate imensa, trebuie sa dedici foarte mult timp copilului mai ales primilor ani din viata (dar cred ca o sa te ajute si mamica aici
). Eu la 21 de ani de abia am grija de un caine
.
Mentalitate clasica. Nunta e o corvoada pentru ca trebuie' sa dai bani.
Succes cu ala micu, ignora restul'.
Sper ca te gandesti si la responsabilitatea cu care vine la pachet! Este un copil, cu foarte multe nevoi. Nu poti sa il returnezi cand nu mai ai bani de lapte praf si nici nu poti sa il dai pe "silent" ca "nu mai tace odata ".
Stiu! Nu e o jucarie! Insa chiar imi fac griji cateodata, ca iti dai seama ca orice copil mai raceste, se mai imbolnaveste.La asta mi-e cel mai teama.Ca o sa fie bolnav si nu o sa pot sa ii alin durerea. Sper totusi sa nu am o sarcina cu complicatii si el sa se nasca sanatos.Si ca sa stii sunt foarte rabdatoare cu copiii.Adica eu nu pot tipa la ei cand fac ceva rau.Le vorbesc calm.Cand vad mame cum tipa ca niste capcauni la copiii lor de zici ca ei sunt niste monstrii imi vine sa le dau o mica "lectie".
Daca acum iti vine sa le aplici acelor mame, mici "lectii" sa vezi atunci cand vei naste, Hulk in actiune direct. Verisoara mea avea 19 ani cand a nascut, cand pitica a invatat sa mearga si a cazut prima data, crede-ma ca am inceput sa plangem ca doua proate. Relaxeaza-te, nu iti face griji aiurea. O vei avea pe mama ta, cateva prietene, mama lui... daca doamne fereste situatia este mai grava, mergeti la doctor. Relaxeaza-te si bucura-te de sarcina.
Eu sunt in Anglia acum...Parintii mei cat si ai lui sunt in Romania.De aceea nu ma prea pot linisti.Ma gandeam sa o iau pe mama mea aici cu mine.Dar dupa cate mi-a zis azi.Chiar nu mai stiu.Mai ales ca ea zicea ca vrea sa plece si in Italia la munca si sa vina fix cand e termenul nasterii.
Crede-mă că uneori părinții spun lucruri la nervi, pe care nici nu le gândesc. Nu pune la suflet. Oricum cineva tot este nevoit sa vină ( mama ta, a lui, sa aduci pe cineva strain este destul de greu/ ciudat) sunteți departe si este greu si obositor. Dar nu te agita, încearca cu lucruri negative, bucurat-te că sunteti sănătosi si bucura-te perioada sarcinii.
Poate vine mama mea.A lui nici nu vrea sa auda.Ii e frica de avion si a zis ca nici nu s-ar acomoda in tara asta.Mama mea cred ca ar veni.E obisnuita cu avionul.Iar cu sarcina...am zile in care nu pot sa mananc nimic.Si carne nu pot manca absolut deloc.Multe femei imi zic ca daca face asa e fetita.Dar eu nu prea cred in asa ceva.Pentru mine conteaza sa fie sanatos.
Asta asa este, sanatos sa fie. Cica cu cat iti este mai rau cu atat sarcina decurge mai bine, copilul este sanatos.
Reactia parintilor nu trebuie sa te tulbure.Chiar daca n-a fost un copil dorit se pare ca ai langa tine exact persoana care trebuie ca sa ai o familie fericita. Sper sa aveti cat mai multi copii.
Si eu ajung in Londra in cateva saptamani.☺
Cred ca peste 10 ani e urmatorul vrem deja o pauza.Desi nici primul nu a venit.Eu nu stau in Londra.Stau cam la 200 de km de oras.
Maroon67 întreabă: