.
.					
					1. cand imi trageai un zambet in sictir, spunandu-mi "hai ma lasi?". Acum roata se intoarce fraiere, tu esti prostu care ma iubeste, iar eu nesimtzita care te amageste
2. Zici ca ti-e greu? Nu-mi pasa. Iti aduci aminte? Tu cu gura ta ai spus-o: ea e de 100 de ori mai buna ca tine! Acum, sa vezi ce bine te simti cand in loc de un sfat, iti spun din inima: "Du-te la perfecta ta".
3.,,• O vezi`? Nu e trista`, Chiar deloc`. Zambeste suav`. Are privirea de foc`. O iubesti stii bine`. Dar ea deja nu se mai gandeste la tine`. •''
4. daca pentru o clipa ai crezut c'o vei distruge. uite'o dupa putin timp; xzambeshte si e dulke!; x
5. ""Nu te enerva baiatu' meu.ca nu`i nimic de kpu' tau.nu vezi cat ai decazut.umblii cu panarame care se ***. m`ai lasat pa mine pentru ea. n`am sa te iert in viata mea:X"
6. "Ceea ce iti doresc eu in lumea ta roz. E sa ploua si sa n-ai umbrela! "
"
7.Mai uita-te odata la mine.Chiar crezi ca doua vorbe ma pot aduce langa tine? Am de unde alege. Tu nu esti unicat. Pot gasi baieti ca tine la fiecare metru patrat! "
"
8. ""Nu te mai uita. Nu mai ai tu, fraiere, fata de ea. Cand era cu tine tacea, nu comenta. Uita`te acum! E cu totul alta.
 Cand era cu tine tacea, nu comenta. Uita`te acum! E cu totul alta.  ""
""
9. "~STOP nu tee maii viisaa cu ea in path. miintzii daiaa tee c0nsiideraa un kaakaat ♥"
♥"
10. "~nu am neevOiie ca tuu sa ma bagii inseeama. am destuuy Oamenii siimplii c aree ma aclamaa. "
"
11. "MinCiuni Si ToT Ce Spoi Mi Se Pare Ireal:-J""
Si ToT Ce Spoi Mi Se Pare Ireal:-J""
12. ""Sunt Simpla. Dar Prea Complicata, Iubesc Dar Urasc Iubirea.Ador Soarele Dar Inteleg Ploaia. Sa Nu-Mi Faci Rau. Sunt Atat De Infensiva Incat O Sa-Ti Para Rau."
13. 
""ii lasa `pe fraieri `cu fanteziile l0`r.sa`si imagi`neze cum `ar fi `sa fie o` n0apte a l0r 
14. •○•pentru ca ea stie sa fie dulce. cand viata ii lasa un gust amar` •○•
 •○•
15. "Suficient De Matura K Sa Ma Pot Gandi In Viitor. si Suficient De Copila K Sa`mi Traiesc Prezentul
Funditaaaaaaa?  

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

De ce vrei sa-ti pui in astfel de status daca inca esti moarta dupa el?
Mai bine iti pui "inca sunt moarta dupa tine". 

Justmeandmysmile întreabă: