Ca oric pers are si ea momentele ei si in facut de varsta noi trecem prin schimbari comportamentale, maturizari s.am.d. dar poate are niste pritene mai bagacioase care o influenteaza, incearca atunci cand vezi ca e asa cum spui tusa-i acorzi ceva mai multa atentie.sau platestei pentru scurta vreme cu aceeasi moneda.chiar cu comport si cuv ei.va remarca asta
Probabil este din cauza faptului ca.intre voi a intervenit ceva. poate ei nu-i place.sau incerca sa-ti arate ceva.Cel mai bine este sa ii vorbesti foarte serios.si poate iti spune.Incearca.Bafta! [funda
Asa e firea ei, n-ai cum sa o schimbi.Am avut si eu o astfel de prietenie care s-a dovedit a fi falsa. Vorbeste cu ea si daca tot nu isi schimba comportamentul fata de tine o vei trata la fel si vei vedea ce reactie are.Dar poate are ceva probleme, sau are zile proaste si daca e asa spune-i ca poate conta pe tine oricand si sa-ti spuna despre problemele ei.Sau e doar suparata pe tine! Cel mai bine este sa vorbesti cu ea deschis.
Poate ca in unele zile tu faci ceva mai bine decat ea, iar ea devine invidioasa, rautacioasa.Sau pur si simplu tu faci ceva gresit si ea vrea sa iti arate acest lucru. Vorbeste cu ea! Este cel mai ok lucru pe care il poti face. :*
isadora789belle întreabă: