| BalonasheColorate a întrebat:

Hey!:*ati vauzuth' robotzi[mo si foca]. ce replici va >plac?big grin FOCA - Mediocrule nu este muzicaa.

Mo - Nu esti tu cu astea. Eu simt muzicaa sufletului meu purr si innocent. Unde-s pi... le, adutce-ti pi... le! Bumti bumti bumti bumti!laughing)

10 răspunsuri:
| Thunderstruck a răspuns:

Taci dracu cu robotzi ca mi-au ajuns!straight face sunt expirati rau

| GmXx a răspuns:

Sincer? le iubesc pe toatelaughing

| Andra_8802 a răspuns:

Bumtzi bumtzi bumtzi! Bea gu mine! Astea imi par cele mai tari.

| WooppS a răspuns:

Bea cu mine! si episodul acela cand spune :Shht! guritaa!

| Echaursi a răspuns:

Ai un abis de penis pe spate, cromat pe exterior cu diferite.rozomovisme.

Creier de gaina,e un site ajutator,ce intrebare e asta, ori iti bati joc de noi, ori.ai un grad de incultura inspre avansare.
Nici macar nu ti-ai cerut scuze de categorie, copila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urăsc roboții. Au fost buni pe la primele 7 episoade, dar acum sunt penibili. Au devenit un trend pentru adolescenți și replici pentru certuri și oameni lipsiți de imaginație.

| tibi211 a răspuns:

Barman hai cu mata! Bunti bunti bunti bunti bunti. Unde s pi***le aduceti pi***le bunti bunti bunti.Foca este un club dala de rasucit ca ma impunge unu cu ceva in sursa.Stai mediocrule ca poate te suge.HAHAHA nu ar fi prima.Foca lampa-i posedata hei aschiuta prindema de puta si intreaba trompi cu vant si spirtul sfant mancatias sermi morchi momrmantlaughing

| BalonasheColorate explică:

Te crezi asa inteligent 'ursuletz'? atunci de ce ai mai raspuns waiting.asta am vrut s spun si punct.nu m.a criticat nimeni si tu sari rpd.masoara.ti cuvintele si nu.i insulta pe altii far ai cunoaste...

| BalonasheColorate explică:

Fara' scuze oraa.big grin

| EmilianVaduvescu a răspuns:

Barmane,vino cu mata.