| rolly14 a întrebat:

Hey! M-am saturat de viata asta de c*c*t, de mai mult de 10 ani de zile tatal meu nenorocit o bate pe mami si o injura la ordinea zilei, el din 5 cuvinte pe care i le adreseaza mereu 4 o injura si rau! Si m-am saturat sa traiesc intr-un scandal continuu care nu se mai termina, imi vine sa plang pentru ca mi-e mila de mami ca inghite tot ca nu are ce sa faca in fata unui animal, problema este ca el o bate cand e treaz nu beat, ceea ce e mai rau ca o face constient. Am vrut eu de atatea ori sa ma duc la politie sa il denunt dar nu pot s-o fac, pentru ca el are o functie inalta si s-ar afla imediat in tot orasul si ne-am face de tot rahatul. Dar nu mai rezist!sadcrying el ne controleaza pe toti, daca nu facem ca el ne injura si ne jigneste in ultimul hal, mai ales pe mine si pe sora mea mai mica ne pedepseste, ne interzice multe lucruri. Toata viata am fost tinuta de fapt toate am fost tinute ca vacile in grajd, parca suntem pe vremea lui Ceausescu, totul cu portia totul cu gradatie sa nu depaseasca ca ne-o luam in cap, o luam pe aratura daca nu ii zicem lui totul fix, daca nu facem totul asa cum vrea muschiul lui! Problema este ca pe lumea asta nimic nu este fix si perfect asa cum vrea el, dar nici dupa 10 ani nu a inteles lucrul asta.

31 răspunsuri:
| rolly14 explică (pentru eliaclodia):

Nu poti nici tu sa ma intelegi pe mine, chiar daca esti mama din cate a inteles, si nici eu pe tine, ce incerci tu aici sa ma sfatuiesti inteleg si apreciez dar nu se potriveste cu povestea mea de viata, sau povestile la care caut raspuns, tu ai alta conceptie despre viata, ai trecut prin alte probleme, eu am trecut prin alte probleme, chiar daca poate sunt asemanatoare, nu sunt la fel si nu se potrivesc.