| Andra234555534211q a întrebat:

Hey sweeties! Deci, anul trecut am participat într-o tabara și am întâlnit un baiat de care nu prea mai simțit atrasa.Anul acesta am participat de altfel la aceeasi tabara unde a venit și el.El are vreo 17 ani, iar eu am 14 ani.Ideea e ca nu cred ca ne suportam, însă nu sunt sigura de asta și sper sa nu ajungă în cealaltă extremă. Recunosc, băiatul nu e urat.Sunt foarte confuza.Adică noi pur și simplu ne ignoram într un mod foarte ciudat.De exemplu eu stăteam cu o fata care era de la scoala de la mine pe care o cunoaște și el de la dans.Ea era lovită la picior și de fiecare data când ne întâlneam cu el pe holuri pe ea o intreba despre picior iar pe mine mă ignora cum de altfel îl ignoram și eu. Când a fost sa stânga lemne pentru focul de tabără eu spre a l enerva am vorbit tot timpul la telefon pe un leagăn uitându mă la ei cum se chinuie și de abia când aproape au terminat i.am ajutat și eu și eu a zis:Wow! Wow! Ai luat și tu initiativa! Mulțumim mult! ȘI eu ignorându l puțin I. Am zis:Normal.S-au alte ori poate fiind doar în capul meu se mai uita la mine ciudat.Deci nu știu ce sa cred. Oare sunt eu nebuna.Ori nu mă suporta, ori mă trateaza cu indiferenta, ori nu mai știu! Deja e patetic! Țin sa menționez ca este din alt oras și nu prea îl mai agreez.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Evident nu te suporta, altfel nu te-ar trata cu indiferenta.
Totusi, nu vad de ce despici firul in patru daca nici tu nu-l suporti.
Nu crezi ca ar fi mai bine sa-ti incarci mintea si timpul cu ceva placut, nu cu scrisul despre cineva pe care nu-l agreezi si nici el nu te agreaza si unde enu sunt sanse de nici o prietenie?!
Hai, iesi afara la joaca cu prietenele!