| MariaAlexandra2004 a întrebat:

deci, la scoala, eu si cateva fete am vorbit si vrem ca in ultimele saptamani sa facem provocari nebune si tampite prin scoala. am scris decat doua: sa ne spalam pe dinti in baia scolii si sa venim la scoala in pijamale. dar nu mai avem idei...

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergeti in maini prin scoala, in fuste si fara lenjerie intima.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca vreti sa va stricati mediile la purtare taman acum, dati-i bice!

| MariaAlexandra2004 explică (pentru Violleta2022):

Nu ne stricam mediile! Sunt chestii inofensive...Nu ne tine tu de grija!

| Violleta2022 a răspuns (pentru MariaAlexandra2004):

Chiar nu ma ingrijesc de problemele tale, maica-ta ar trebui sa fie aia care sa te educe si sa te stapaneasca.
Eu doar te-am avetizat pentru ca am avut copii ca tine la scoala si stiu in ce pot degenera aceste "inofensive" prostioare pe care copii fara minte le pot pune in practica.

Ca mine?! Si cum sunt eu?! Tot ce indraznesc sa fac este sa ma spal pe dinti in baia scolii si sa vin in pijamale la scoala. E prea mult pentru tine?! Eu si prietenele mele avem note bune si dupa tot efortul depus in anul asta scolar voiam o "vacanta"... Nu e nimic rau in a vrea sa te distrezi putin. Poti incerca si tuwinking

| Violleta2022 a răspuns (pentru MariaAlexandra2004):

Chiar ma lasa rece prostioarele voastre, eu doar am vrut sa te avertizez ca unii profesori s-ar putea sa nu guste gluma voastra si sa va altoiasca la purtare.
Cat priveste distractia, fiecare varsta are optiunile si liberatile ei, eu cam de foarte multe decenii nu mai sunt copil, asa ca, ideea cu umblatul in pijama prin scoala, nu mi se mai potriveste!

Ai zis: Daca vreti sa va stricati mediile la purtare taman acum, dati-i bice! Puteai sa spui ce ai scris in comentariul de sus de la bun inceput.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa tipati pe holul scolii costel biju in timpul orelor
Sa va costumati in femei de serviciu si sa va prefaceti ca dati cu mopul pe hol in timpul unei pauze, ignorand tot ce zic ceilalti copii sau privirile lor dubioase
Sa va machiati legate la ochi intr-o pauza si sa ramaneti asa pana la finalul programului, in vazul profesorilor, dar si al celorlalti elevi
Intr-o zi calduroasa sa veniti imbracate in costum de baie cu pantaloni scurti
Sa scrieti pe un geam cu un marcar permanent clasa voastra cu cifre mari
Sa veniti cu unghii false si cat mai mari, in vazul tuturor

| MaTeOGG a răspuns:

Enervati profesorii venind in bluze cu decolteul lasat, sa se vada sanii ( nu e o rusine ) in pantaloni scurti si sa veniti cat de machiate puteti. Ii vei scoate de minti si tu si prietenele tale. Funda pls?