| mihaela75636265 a întrebat:

Hey,TPU! E greu sa fii in clasa a 5-a? Adica cum e? Vreau sa imi raspunda cineva cu experienta! Dau FUNDA!

6 răspunsuri:
| S3c0ndSh0t a răspuns:

Nu este foarte greu in clasa a5a. Trebuie doar sa te acomodezi cu dirgiginta/dirigintele si cu profesorii. Daca te-ai transferat la o alta scoala trebuie sa te obisnuiesti si cu noul colectiv. Si nu in ultimul rand, sa nu o dai in bara. Eu am inceput clasa a5a cu un 3 la matematica deoarece imi era prea lene sa scriu lectia de pe tabla laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Drăguța de tine! Cred că e cea mai simpatică întrebare, citită în dimineața asta. Deci, vrei să-ți răspundă cineva cu experiență.
: ))
Trebuie să ții cont că... vei avea câte un profesor la fiecare materie și fiecare profesor va avea exigențele lui. Chiar dacă vei avea o dirigintă tânără și frumoasă, ori un 'moș' capricios, plin de toane, tu trebuie să-ți păstrezi optimismul. Să fii silitoare, atentă la ore (fiindcă, vei învăța multe noțiuni noi), să fii ordonată, să-ți faci temele, iar dacă nu ai înțeles ceva din lecția de zi, întreabă profesorul. Nu e rușinos să întrebi, e admirabil să vadă că ești interesat(ă) să înveți.
Fiecare profesor vă va da câte o bibliografie, pe care trebuie să o citiți. Veți susține teze semestriale la lb. română și la matematică.
Va fi o experiența frumoasă, dar plină de emoții. Acum, succes în noul an școlar!

| PsihopatX3 a răspuns (pentru floresdemayo):

Ce răspuns drăguțhappy

| floresdemayo a răspuns (pentru PsihopatX3):

Merci..., să nu mă răsfeți prea mult. day dreaming

| nlko a răspuns:

Buna!
Nu e greu, e doar ceva nou. Prima saptamana e foarte interesanta pentru ca iti cunosti toti profesorii si te intrebi oare cine va mai intra pe usa.
In rest, vor fi mai multe informatii decat in a4a, asta e sigur si vei avea teze.( doua pe semestru).
Succes! happy

| SaTaNa2005 a răspuns:

Nu este chiar asa de greu doar la inceput pana inveti ca o sa fie calcule noi si mai grele un pic dar peste 1 luna 2 o sa iti fie mai usor.BAFTA.