| bella1998 a întrebat:

imi place extrem de mult de un baiar dar nu stiu cum sa ii spun! cele mai lungi, impresionante si de ajutor raspunsuri primesc

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

In primul rand,nu iti sugerez sa intorci capul dupa el cand trece pe langa tine,sau sa te uiti insistent la el, sau alte lucruri din care ar putea sa isi dea seama ca esti,, disperata" dupa el.NU! Nu fa greseala asta pentru ca eu am facut-o si chiar nu vreau sa i se intample cuiva, nu eram disperata, dar imi placea mult de un baiat si faceam aceste gesturi inconsitent.Eu zic sa te dai indiferenta pe langa el,adica poti face anumite gesturi din care sa se subinteleaga ca il placi,dar nimic mai mult,atat,te exemplu te poti lovi de el fara sa vrei,cu un teanc de carti in mana,si el poate te ajuta si ti le ridica,sau chestii de genul,ii poti zambi politicos,il intrebi ce face,dar intr-un mod normal,nu cu o privirea visatoare in care iti imaginezi cum e sa il ti de mana sau sa fiti impreuna,pentru ca se va prinde,sau(metoda asta foarte putine fete o abordeaza) te poti interesa ce ii place,si sa vorbesti cu el,sa deschizi subiectul despre acea/acel activitate/lucru, si asa veti avea un subiect comun, ceva in comun.Depinde si de firea lui ca baiat(in caz ca nu ai specificat nimic nu putem decat sa ne dam cu presupusu').Sau,daca vrei sa vezi daca te place, o metoda veche dar eficienta. Pune un baiat(de preferat baiat, daca e fata sunt sanse de peste 50% sa se prinda,sa il intrebe ce parere are despre tine,dar in gluma,si el ii va raspunde,si asa vei afla,si el nu va sti ca tu ai aflat,sper ca te-ai prins).
De asemenea puteti cauta subiecte comune,cum ar fi: muzica,actoria,cartile s.a.m.d,materia favorita,profesorul preferat,licee(depinde ce clasa esti,daca esti aproape de sfaristul gimnaziului e okey).Ce sa iti mai zic eu tie,chestii de genul,subiecte comune,dar nu iti sugerez sa te duci sa ii spui ca il placi,pentru ca va crede ca esti disperata si te va lua peste picior,lasa-l pe el sa vina la tine,pentru ca baietii,,se tin" dupa fete,nu invers, haide sa nu incalcam regula asta scrisa si nescrisa, asa ar fi uman si normal. Sper ca ti-am fost de folos cu ceva.
Succes in lupta astahee hee

2 răspunsuri:
| 女明DongRi a răspuns:

Poate nu e nevoie sa-i spui ca-l placi. doar sa-i dai din inteles, din privie, comportament daca va reactiona la fel poate si el te considera draguta si poate chiar ii place de tine.scuze nu mai stiu ce sa scriulaughing[ai vrut raspuns lung]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te si spune-i direct. Nu mai sta pe ganduri. Eu zic, ca nu e bine, suferi tu daca nu ii zici. Daca isi gaseste prietena, tu vei avea de sufeit. Bafta la agatat!