| GimFoo a întrebat:

Hey,TPU sunt un sud-coreean și am venit în România la vârsta de 12 ani. Tatal meu fiind român iar mama coreeană.Tin să precizez am 16 ani nu am prieteni nu sunt băgat în seamă sunt bătut mereu de colegii de clasă fiindcă sunt cel mai "liniștit" cum s-ar zice.Cum as putea sa fiu și eu mai tare sa nu își mai bată joc toți mucosii de mine.Intotdeuna iau caftealã farã un motiv anume.Mi se aduc tot feluri de insulte cum ar fi "ce bleg e asta" "zici că e scos pe c*r" scuzati-mi exemplul.Cum sa fac sa nu mai iau bătaie? Dau fundã celui mai bun răspuns!

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Să dai tu primul când vezi că se încing spiritele.
Caută să te integrezi (știu, nu e simplu); participarea la jocuri de echipă te-ar putea ajuta mult. Sau la alte activități de grup - gen excursii, clubbing cu gașca.
Nu ar strica nici să iei niște cursuri de autoapărare. Cu câteva mișcări bine făcute și cu un aspect mai „asiatic" e posibil ca în scurt timp să ajungi să impui respect.
Baftă!

3 răspunsuri:
| Vlach a răspuns:

Integreaza-te in grupul celor mai "ciudati" adica cei timizi,slabi,etc. Rasismul cam e o problema in Romania,dar nu ii baga in seama,am si eu probleme asemanatoare fiindca sunt mai ciudat si sunt slab, si aia mai "cool" se cam iau de mine...
Da nu-i baga in seama, asta e cea mai buna solutie
Din ce in ce reactionezi mai tare, cu atat ei se bucura mai mult, modelul tipic de bully...

| viperra a răspuns:

Pai,pe oamenii rasisti nu ii poti schimba,incearca s te imprietenesti cu cativa din scoala care nu sunt asa si sa stai cu ei, ca acei colegi idioti sa vada a nu sti singur si ca ai prieteni. Daca vrei sa ripostezi la bataie, mananca piept de pui prajit in ulei de masline, nu porc sau altceva. Pieptul de pui te va ajuta la musci, totusi, incearca sa mergi la sala de vreo 2-3 ori pe saptamana sau lucreaza acasa cateva exercitii pentru muschi.Succes! happy

| Denisa_Alexandra_2001 a răspuns:

Nu fă ca ei pur si simplu indiferentă.
Vorbeste cu o profesoară bataia nu-i permisă intr-un institut scolar.
Nu trebuie să te simti pe dinafară ce-i-a tau e pus deoparte.
Sunt doar niște persoane care caută atentie si așa se fac și ei remarcati.
Cand eram mică si eu eram luată peste picior de persoanele de la scoală si lovită si alte tampenii si nu faceam nimic că nah eram fata timidă si fară tupeu laughing
pană am crescut si m-am maturizat după am invatat să-mi spun și eu cuvantul și să le inchid gura celor care spun chestii negative.
Cand m-am mutat la scoala nouă cum mi-s timidă si n-am nici contact vizual cu unele persoane am primit eticheta de,, fitoasă" si fetele efectiv mă urau laughing m-am inteleg mai bine cu baieti si ele erau gen,, mi-l fura să-mi facă in ciuda" îmi venea să-mi dau palme pană mi-a scris una din grupul lor pe Facebook si ne-am impretenit si si-au schimbat parerea cu toate că unele incă incearcă să facă misto pe seama mea le inchid gura cu o replica calculată, incarcă.
Poate-s gelosi pe tine, vorbeste cu cineva despre asta.
Să aplici si tu violenta nu ti-as sugera pentru că iti faci probleme ^.^

Toate cele bune ^.^