Adio iubirea mea, adio nu mai sunt cu tine, iubeste tu pe cine vrei si uita-ma pe mine…
Cand vei pasi usor pe alee, tu cu iubita…langa tine si vei privi in ochii ei, sa-ti amintesti de mine…
Dar daca Dumnezeu asa a vrut,sa fie numai foc si apa, iubirea noastra a fost un vis, un vis care o sa dispara!…
Te-am iubit … mult si tu … nu ai pretuit iubirea mea… Giovanni
De o luna si mai bine, plange cerul pentru tine, stie ca te parasesc,din plans nu pot sa ma opresc…
Chiar daca cerul mi-ar zambi iubirea mea, nu am sa imi pot stapani dorinta de a pleca…asta e!
De la mine pentru un baiat care n-a stiut sa pretuiasca iubirea…
Ce sa fac iubirea mea, daca soarta a vrut asa… am ajuns sa te iubesc si acum plec, te parasesc…
NU-L BLESTEM,KA IMI E DRAG,L-AM IUBIT CU GAND CURAT,M-A LASAT CA PE-O COPILA, RATACITA SI UMILA, MI-AS DORI SA IL URASC, SA POT SA-L INLOCUIESC, DAR INIMA NU MA LASA SA-L SCOT DIN VIATA NOASTRA!
Se intampla in viata sa iubesti dar sa fii ranit … iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta amintindu-ti ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta. Acum e tarziu, sa mai adaug ceva la tot ce a fost frumos … s-au depanat atatea amintiri, atatea ganduri frumoase, atatea clipe minunate intr-un timp asa de scurt incat mi-a amutit gandul printre lacrimi. Am colindat cu tine printre imagini pline de frumusete, imagini asa de placute pe care nu am cum sa le uit vreodata.
Ma intreb mereu acelasi lucru: de ce trebuie sa iubim atat de mult persoane cu care nu putem fi daca nu suntem facuti unul pentru celalalt …? Sper sa nu ajungi sa suferi asa cum sufar eu… In sufletul meu va ramane mereu acel sarut dulce cu care mi-ai furat inima… Iar numele tau este scris in inima mea el va ramane acolo pentru todeauna … Vei fi mereu o amintire frumoasa pe care seara de seara o sa mi-o amintesc… Se intampla in viata sa iubesti dar sa fii ranit … iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta, amintindu-ti ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta
O singura data in viata gasesti dragostea adevarata…si asta daca ai noroc…soarta a dat peste mine si am gasit-o dar am si pierdut-o Dumnezeu le da oamenilor exact cat pot duce si c sunt incercari pe care le primim tocmai pentru ca le putem duce…De Aceea..Niciodata Sa Nu Incetam Sa CREDEM IN IUBIRE.
… De crezi ca iubirea- i un joc, De crezi ca iubirea nu doare, N-a fost iubire-a fost un joc. N-ai iubit, iubirea doare …. Dar Nu se uita
Mi-e greu sa uit ce momente fericite am trait impreuna…Dragostea noastra parea un vis frumos….Dar asta a si fost… un vis.un vis prea frumos.dar acum m-am trezit …Inca nu pot sa cred ca ne-am despartit.
Mi -am dat seama ca a iubi inseamna a suferi. Nu am crezut niciodata ca despartirea de tine e atat de grea… N-ai sa stii niciodata cat au plans ochii mei din clipa cand drumurile noastre s-au despartit…i ti doresc tot binele din lume GURITA MEA DULCE …VOI PURTA IUBIREA TA SI IN MORMANT CU MINE. PT CA AI FOST PRIMA PERSOANA PE CARE AM IUBIT-O SI O VOI IUBI IN CONTINUARE.
sperca te-am ajutat
geanyna19 întreabă: