| EuTeIubesc a întrebat:

Heyy! daca stiti, spuneti. mi si mie care e diferenta intre Japonezi si Cinezi ca eu habar n.am

Ms![app, dau funda la rasp care ma ajuta cel mai mult, restul vot!on the phone

Răspuns Câştigător
| HepiBăluuns a răspuns:

Pai,in primul rand,japonezii sunt din Japonia(logic) si ei au cultura si obiceiurile lor : chimonourile,evantaiele, orasele super aglomerate si renumitul tokyo, iar chinezii sunt din China si au si ei alte obiceiuri: dragonul, designul de case specific si multe altelebig grinhee hee

5 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Chinezii trăiesc în China, iar Japonezii în Japonia. Vorbesc două limbi diferite şi deşi par că au o înfăţişare asemănătoare, de fapt există câteva detalii care îi deosebesc.

| zdrangoi a răspuns:

JAPONÉZ, -Ă, japonezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Japoniei sau care este originară de acolo; nipon. 2. Adj. Care aparține Japoniei sau japonezilor (1), privitor la Japonia sau la japonezi; nipon. ◊
HINÉZ2, -Ă, chinezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Chinei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Chinei sau chinezilor2 (1), privitor la China sau la chinezi2; chinezesc. ♦ (Substantivat, f.) Limba vorbită de chinezi2 (1). [Pl. m. și chineji – China (n. pr.) + suf. -ez.

| calitro a răspuns:

Diferenta de etnicitate, limba, cultura si asa mai departe. E ca si cum ai intreba care este diferenta dintre un mar si o para. Sunt fructe, dar au o alta compozitie.

Răspuns utilizator avertizat
| Dedegs a răspuns:

Pai fac parte din tari diferite!