Daca e vorba de prieten, ca amic, da.
Dar daca e vorba de prieten ca iubit atunci nu.
Nu e nimic ciudat in asta, stai linistita. La urma urmei fiecare face ce vrea cu viata lui. Daca tu nu vrei sa ai prieten la varsta asta, este perfect normal. Mai ai timp pana termini liceul / facultatea. Cam atunci ar fi recomandat. Daca iti faci prieten de la varsta asta, mai mult ca sigur o sa va despartiti (nu tu de el ci el de tine) Pentru ca stii si tu cum sunt majoritatea. Isi fac iubita numai de dragul de a avea cu ce sa se laude si mai ales datorita,, nevoilor" lor. Asa ca mai bine stai cuminte la varsta asta, nu are cine sa te raneasca, iti termini studiile si dupa poti incepe cautarea. Decat sa stai sa suferi ca o proasta ca fetele pe care le vezi tu mai bine asa. Stiu, stiu, cand le vezi pare asa,, cool ", dar crede-ma, nu este. Si uite asta e motivul pentru care majoritatea au relatii de la varsta asta, si tie ti se intampla. Ma refer la faptul ca atunci cand vezi o fata ca are un iubit ti se pare ca este tare, dar dupa cum am spus, nu este. Nu iti recomand sa incepi o relatie de la varsta asta daca esti o persoana mai sensibila si care ar trece greu peste o despartire.
Heiii. Nu este considerat un lucru ciudat ci un lucru cu care te poti mandri. Te deosebesti de fetele din jurul tau prin asta ceea ce te face unica si speciala. Si nu ai un prieten pentru ca esti suficient de inteligenta incat ai inteles ca la varsta ta ai prioritati mult mai importane decat ati face un prieten. Asa ca te felicit.
Nu stiu ce ai inteles tu dar eu am inteles ca prieten nu ca si iubit ca la sfarsit a zis "care au prieten sau prieteni"
Oricum daca am inteles eu gresit imi cer scuze si fata asta are tot respectul meu
Da. este o intrebare destul de ambigua. Eu am inteles ca se refera la un iubit. Ea trebuie sa lamureasca.
Spuneam in sensul de iubit
A atunci ai tot repsectul meu
Nu,nu este ciudat stai linistita.Nu esti singura de 16 ani care nu are prieten.Varul meu de 17 ani nu a avut nicio prietena.Cei care spun ca e grav glumesc Adevarat ca majoritatea fetelor pana la 15 ani au avut cel putin un iubit dar esti speciala. Oricum voi nu va ganditi de ce noi oameni ne facem iubit/iubita.Pentru ca intr-o zi ne va deveni sot sau sotie! Daca alea de 10-13 ani isi fac iubiti pana la 20 de ani cu siguranta nu il vor mai avea, cred ca rezista cu el maxim un an, la varstele astea e doar o joaca, un fel de joc in care sa vezi ce vei face cand vei fi mai mare.Bravo, ca pana acum la 16 ani nu ai avut, probabil ca ai fi suferit degeaba.Deci cam la 18-20 de ani ar fi mai ok sa ai iubit iar casatorie pe la 24-25 (sa fim seriosi la 18 ani abia devi major, trebuie sa stai putin sa prinzi experienta nu repede cu nunta, si iubit de la 15-17 ani.O zi buna
Nopidy-nope, e perfect normal. Sunt unii care nici la 30-40 ani nu isi fac ori fiindca nu vor, ori fiindca nu reusesc datorita evenimentelor lor din trecut deprimante, si totusi se descurca si singuri fara probleme in viata.
Fronty_Gardasinu_1993 întreabă: