| lollipop29 a întrebat:

Hihappy again.am o intrebare:baietii din zodia rac sunt timizilaughing...adica atunci cand iubesc o fata cum reactioneza?big grin

7 răspunsuri:
| PiPyrig a răspuns:

De ce intrebi asta...smug si eu sunt rac si reactionez normal sa zic asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu au nici o legatura zodia cu personalitatea, astea sunt superstitii. baietii in general sunt timizi daca e vorba de iubire, sa-si marturiseasca sentimentele
daca il iubesti, si se comporta mai ciudat cand esti pe langa el, intreaba-l daca te place si rezolvi problema.
daca nu il placi, ignora-l

| MaeRi a răspuns:

O zodie nu descrie persoana in totalitate,ci doar fiecare om dupa zodia pe care o domina,are o anumita calitate sau caracter, depinde si ce feld e persoana este el, Eu am cunoscut 2 baieti raci si amandoi erau diferiti total! Unu era mai prietenos,calm,timid,visator si celalalt un fel de ''gangster'',deci nu conteaza chiar ce fel de zodie e.Dar de obicei se spun ca raci sunt cei mai fideli,romantici,calmi,si ca nu inseala,au sentimente pure pentru cineva, cand iubeste pe cineva ii arata si face orice pentru ea, dar nu intodeauna e cum zic zodiile.

| MisMe a răspuns:

.din intamplare am un prieten foarte bun in zodia rac, si este cat se poate de dragutbig grin...ce-i drept e si mai matur, dar este foarte dragut, are mare rabdare (cu prietena lui)si iubeste sincerbig grin Sper sa dai si u peste un rac la fel de bun ca prietenu' meubig grin:*

| Freedom_1119 a răspuns:

Da.baietii-"raci"sunt un pic timizi, insa daca ei initiativa in miinile tale, totul va fi ok.Am avut si eu ocazia sa fiu cu un baiat din zodia rac si iti pot zice ca astfel de baieti sunt superbi! Atunci cind iubesc o fata, nu interprind actiuni concrete, insa cu incetul tind sa demonstreze acest lucru.Niciodata nu o sa obijduiasca persoana iubita.Baietii raci sunt extraordinari, dupa parerea mea.

| Cristea a răspuns:

thinking eu sunt un rac...si de obicei cand imi place o tipa...o dau in bara de cele mai multe orilaughing

NOname
| NOname a răspuns:

Toti cei 500.000 de raci? tinand cont de faptul, ca sunt peste 6 miliarde de oameni pe lume.
Fiecare dintre noi este unic. Toti avem personalitati diferite. Iar zodia poate sa puna doar o mica amprenta pe caracterul unui om (sau nu), iar acea aprenta difera de la om la om (sunt zeci-sute de caracteristici unei zodii si fiecaruia i se potrivesc caracteristici diferite). Asa ca nu putem sa spunem cu exactitate, daca baietii din zodia rac (sau oricare alta) sunt timizi sau dezghetati/indrazneti.