| Anonim_8545 a întrebat:

Hi TPU sad! nu stiu ce sa mai fac, adica toate fetele din cl au iubit, numai eu nu, adica mi s`au facut multe oferte dar le-am refuzat.Si eu plac pe un baiat dar mi-e rusine sa il intreb.Si te multe ori am fost luata "..." ca eu nu am iubit. Ajutoor, ce sa fac? funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti cu baiatul de care iti place despre lucrurile pe care le aveti in comun, apoi sa afli dc are prietena iar daca te intelegi bine cu el ar trebui sa-i sp ca ti la el poate si el tine la tine. De curand am cumparat o carte pentru ziua indragostitilor in care spunea ca daca razi la gluma facuta de o persoana inseamna ca o simpatizezi, adica' incearca sa afli dc te place... sper sa fie de folos

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu ar trebui sa te simti nasol doar din cauza faptului ca nu ai prieten, daca nu te simti pregatita sa ai unu asta e, nu trebuie sa te lase influentata de gura lumii care deseori zice niste lucruri din rautate. Deci nu le mai baga in seamaoh go on, daca vor vedea ca te supara ce zic ele, mai mult o sa continuie cu barfe si toate chestii asteastraight face. Deci capul sus si fi tare! Mult Succes!:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Duti si te spinzura