| andreeapop14 a întrebat:

Hristos a Inviat! Stie cinea o crema sau ceva pentru acnee si roseata? pana acum am folosit 2 creme diferite si amandoua au avut efect dar nu cat imi doream adica nu mi-au disparut cosurile ci doar mi le micsorat si sau inrosit, deci ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Alexalexalexalex a răspuns:

Spalate de cat mai multe ori pe locul respectiv cu sapun si bine clatit, iti sugerez ca dupa fiecare spalare sa te dai cu dove sau nivea, chair si spirt sau colonie ceva pentru ca aste face sa arda cosurile(ce are inauntru). Eu fac lafel.Anul trecut ma spalam pe fata de 2 ori ziua si seara si toata ziua afara cu prietenii in Spania, dar cand am venit acasa mi-a zis tata sa ma mai spal si sa ma dau cu spirt/coloni si dove/nivea de cateva ori pe zi.Credema functioneaza! Nu cer funda, nu-s ca altii

1 răspuns:
| adorciocolata a răspuns:

Ar trebui sa mergi la dermatolog pentru a afla ce crema este buna pentru tine. Eu folosesc cremele Garnier Pure Active si de la Gerovital (crema ultra-activa pentru cosuri). Mai poti incerca si de la L'Oreal. Demachiaza-te in fiecare seara corespunzator si spala-te pe fata mai des cu un sapun Dove sau special pentru tenul cu probleme, acneeic (gasesti in farmacii). Sper ca te-am ajutat!