| Ghiolduș_Daniela_1994 a întrebat:

I-am facut un clip iubitului de ziua lui, ce continea poze cu noi iar el mi-a spus verde in fata ca nu ii place asa ceva si sa il sterg. Cum ar trebui sa reactionez?

8 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Ar trebui sa il stergi.
Poate crede ca a iesit urat in poze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Poate nu ii place sa il vada prietenii lui cu tine.
2. nu e fotogenic
3. mai are o iubita si nu vrea sa ajunga clipul la ea din greseala
4 e un tip retras, rusinos si crede ca e exagerat ce ai facut.
5. Daca nu iti da o explicatie logica, sterge-l si tu pe el din viata ta. Alege altul care aperciaza munca ta.
6. da-l in... masii

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sterge-l. Si nu ii mai face altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Șterge-l, acceptă faptul că nu i-a plăcut și nu te mai gândi la asta. Data viitoare cumpără-i o acadea și bagăi-o în gură XD

| darrio2007 a răspuns:

Sa il stergi.Ce e greu de inteles? Baiatul s-a saturat de tine.

| BadAngel3 a răspuns:

Daca te iubeste atat de mult pe cat spune, ar fi trebuit sa aprecieze. Baiatul deja nu mai vede ceva serios cu tine. Poate ca tu il iubesti, dar e deja s-a saturat. Acum decizia iti apartine. Noi nu putem face nimic.

| DedeeAndreea a răspuns:

Hei.Imi pare rau sunt sigura ca tu ai facut clipul crezand ca lui o sa-i placa si o sa fie fericit..Nu prea mi se pare frumos cum a reactionat, am patit si eu asta.E urat si te simti prost.Sterge clipul si nu te mai chinui sa gasesti un raspuns, las-o asa, aia e.El ar fi trebuit sa aprecieze ca te gandesti la el si chiar a fost dragut ce ai facut, dar unii asa sunt.N-ai ce sa faci.

| AFR81 a răspuns:

Ar trebui, in primul rand, sa stergi videoclipul, iar apoi sa-ti intrebi prietenul care sunt motivele pentru care a reactionat asa. Ce ai facut tu este ceva frumos, ceva ce majoritatea cuplurilor fac. Nu inteleg de unde reticenta asta a lui.