E la caterinca intrebarea? "M.am ridicat si i.am batut", asa zici de parca a fost nimic ca i.ai batut. Daca ei vor pot anunta politia o sa ai probleme, daca nu o sa afle, nu ai probleme. Nu inteleg ce ai rezolvat ca i.ai batut? Crezi ca esti tare smecher daca ii bati, dar esti doar un frustrat.
Nu sunt frustat, stai tu linistita. Nu vorbi daca nici nu ma cunosti. Nu suport "cocosii" astia de strada care se leaga de lume fara nici un motiv. Daca ei se leaga de mine, ma injura si ma ameninta cu bataie, eu de ce as sta ca un lemn sa ma uit la ei?
Poti sa speri ca au alti prieteni si te prind singur si te bat de te baga in spital, ca daca se duc la politie, iese si mai rau.
De ce ar iesi mai rau cu politia daca ei s-au legat de mine? Cand vin la mine, ma injura si ma ameninta cu bataie ca le-am comentat, eu nu stau ca un lemn.
Daca cineva te injura, tu nu sa-i la bataie direct. Ca tu i-ai atacat pe ei, nu ei pe tine. Ce dovezi ai tu ca ei te-au injurat? Ei daca au fost destepti, a doua zi s-au dus la politie si le-au aratat vanataile.
Cand vin la tine si te ameninta cu bataie ii injuri si tu, astepti sa sara la tine si dupa ii bati, prietene. Asa ai si politia de partea ta (ca a fost auto-aparare fiindca ei au inceput bataia) si le-ai mai dat si o bataie zdravana.
Pai numrg, in caz ca astia nu s razbuna singuri si anunta politia e cam o problema
nici autoaparare nu poti spune ca este ca tu ai inceput bataia. oricum, cati ani ai?