| Denysa2000Denny a întrebat:

Ii ciudat daca o fata invita un baiat la un suc sau in oras? big grin [fara jigniri] multumesc. Dau FUNDA sau daca se cunosc de putin timp si fata ii face cadou de ziua lui? cum i-am putea zice[cum sa formulez] daca vine in oras cand are timp liber? big grin

Răspuns Câştigător
| stark47 a răspuns:

Nu este nimic anormal.cred ca e un pas din care in sfarsit am putea sa scapam de acele clisee cum ca doar baieti trebuie sa faca primul pas, pentru ca sunt baieti.(o logica total deplasata)
eu sunt adeptul ideeologiei ca daca doresti ceva, nu te aspeta sa iti cada in poala, ci du-te si incearca sa-l obtii prin forte proprii.
nu cred ca este nimic ciudat in a dori sa petreci putin timp cu respectivul

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i ciudat. Mie chiar imi place ca gabdesti asa. In sfarsit scapam si noi de gandirea aia de ****: baiatul trebuie sa fie ala care invita? De ce? Pai e baiat, d'aia. O prostie. Vrei ceva, nu tii cont ca esti fata sau baiat, incerci sa obtii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i nimic ciudat în cele prezentate de tine. Dacă vrei să mergi la un suc cu el, invită-l. La fel şi dacă vrei să-i dăruieşti un cadou.

| b0denN a răspuns:

Mai bine la o inghetata, zic eu! E mai tandru, mai frumos, mai catifelat si nu nu este nimic ciudat!