| νєησм a întrebat:

Imi place sa-mi fac unghiile cu negru ( cu markeru ) ce parere aveti despre asta sunt baiat si am 13 ani funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unghiile negre sunt frumoase, sunt emo, sunt cool, si te fac sa pari deosebit in fata celorlalti.asorteaza-le cu un ceas cu bratara neagra. ii dai pe spate.

13 răspunsuri:
| Yang a răspuns:

Ca nu ai ce face, ca este un mod de a fi cine de fapt nu esti, un mod de a fi observat, asculti un anumit gen de muzica si vrei sa adopti acel stil multi fac asta.Problema e ca ceilalti nu te vor privi asa cum vrei, eu ti-as taia degetele daca te-as prinde.

| ChocaholicBi a răspuns:

Fetele, da, dar baieti nu. Ce ai inebunit? :/

| darrio2007 a răspuns:

Este o prostie.Esti fata?

| soraGrime a răspuns:

Esti emo laughing
Scapa cat mai poti, ca mai incolo vor fi putine sanse sa revii la normal laughing

| AnnaRawrrr a răspuns:

3 variante
esti : 1. gay
[sau]
2. emo
[sau]
3. FOARTE plictisit
winking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mai bine mergi la o consiliere psihologică. Eşti adept emo?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un cretit un terminat un sclav telighidat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai specificat care unghii le faci... de la maini sau de la picoare? rolling eyes

| edy132 a răspuns:

Daca tu te simti bine asa nu vad de ce te-ar interesa parerea celorlalti. Daca vrei parerea mea mie imi place intr-un fel cum arata persoanele gen emo( nu zic ca esti tu emo), dar unghiile vopsite mi se par aiurea.

| sarah_6455 a răspuns:

Eu una, te inteleg...

| pwp a răspuns:

Si mie imi place!
in ora cand ma plictiseschappy

| Adr1an a răspuns:

Ori esti emo, ori esti homosexual, daca nu esti nici una dintre ele atunci nu iti mai face unghiile asa. happy

Sarbatori fericite!

| Mihaela a răspuns:

Lol.