| Kiko a întrebat:

Imi urasc mama! i hate my mom

7 răspunsuri:
| Pitic a răspuns:

Si?
ai dreptul sa o iubesti, sa o urasti.

| forever4you a răspuns:

De ce? ea este fiinta care ti-a dat viata si te iubeste mai mult ca orice pe lumea asta, si eu am momente cand sunt furioasa pe ea dar stiu ca imi va trece pentru ca datorita ei eu sunt aici este persoana pentru care mi-as da viata si tu zici asa acum da o zici la nerviilaughing

| EuDelia a răspuns:

Nu se poate asa cevano talking

poate ca esti furioasa pee ea pentru ca v-ati certat sau tea certat
dar asta e o chestie total diferita de ura

oricum...amintesteti ca doar ea te poate ajuta cand ai problemele si iti vrea binelehappy

Succes in relatia cu mama ta!:*

| Kiko explică:

Stiu dar nu mai puteam de nervilaughing mersi oricum. mrg mama e obsedata de scoala in general si de olimpiade si nu ma lasa mereu la petreceri. si cum am luat un 5 la geografie recent...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce? doar e mama ta ea tzia dat viata. doar pentru ca te cearta sau te bate asta nu ns ca nu te iub sau nu trebuie sa o urasti pentru ca asta nu e ura,, nu stiu c e,, dar ca siguranta nu este ura pentru ca a uri o pers ins a noo potea so soporti sa no vezi in oki ca ti sa pune domnezeu sa ma ierte in capatana,, dar spunem dc o urajti? ma numesc ioana si idu me ejte asa: privatid15 pup papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de aceea te certzi cu ea,, pentru note pentru ca ea iti vrea binele crede-ma eoo km sa-ti spun multumestete ca o ai aproape,, eu nu-mi mai vad mama de 7 ani pentru ca e plecta si divortzata,, tata la fel e plecat (am ramas in grija loi) si stau la bunici eu cred ca mama mea nu ma iubs dar.intr-un final este mama mea nu? voi ce credeti? ma numesc ioana si idu meu este privatid15 pops! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai eu sunt d acord cu tine esti mare ai nevoie de spatiu da o incolo eu de exemplu imi urasc mama din tot sufletul
este o vaca!