| CaTa2 a întrebat:

Imi ziceti niste statusuri de dragoste va rog?batting eyelashes dau fundisa :*:*mi-am gasit iubirea si noah laughing) :X:X

Răspuns Câştigător
| deea_2959 a răspuns:

Daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza. Stiu ca te iubesc si asta e tot ce conteaza…

iUBIREA e frumoasa, IUBIREA e trista… chiar daca e frumoasa sau trista… IUBIREA exista…

Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul!

Nimeni nu ti se pare perfect pana nu te indragostesti:*:*

in lumea mea care e o mare intrebare tu esti raspunsu fara ezitare…. te stiu din cartile de basme si povesti…. cat de tandru esti……prin felul in care iubesti stii ca ma innebunesti…

Ador privirea ta, timida ochi tai ma innebunesc, si-incep sa cred usor ca am ajuns sa Te Iubesc

Si cand vine vorba de iubire!; x Beibii`... spune`le ca ma ai pe mine!

5 răspunsuri:
| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Hai sa ne inpartim lumea... luna mie, stelele tie. oceanul mie. Pamantul tie... dar mai bine totul tie si tu mie

Te iubesc. am scris pe zapada dar razele soarelui vor sterge aceste cuvinte. Te iubesc am scris pe plaja dar un val obraznic v-a lua cu el in adancuri aceste 2 cuv.ESTE SCRIS TE IUBESC IN INIMA MEA SI DE ACOLO NIMENI NICIODATA, NICIODATA NU V-A PUTEA SA LE STEARGA. pentru ca te iubesc si o sa te iubesc cat voi exista

daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza.stiu ca te iubesc[:X]si asta e tot ce conteaza

| Gabitza a răspuns:

1. Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine…
2. Traiesc pentru tine pentru ca ma faci sa imi bata inima repede atunci cand te vad, traiesc pentru tine si nu imi pasa de ceilalti... Te iubesc pentru ca esti tu, mereu langa mine
3. Vreau sa stii ca zi de zi ma gandesc la tine, as vrea sa te sarut clipa de clipa si sa te am langa mine secunda de secunda…
4. Visez si nu ma mai pot opri, oare cum te-am cunoscut? Cum m-ai facut sa ma indragostesc de tine? TE IUBESC!
5. Dragostea e ca un fulg de nea, coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste…

| Andreea_1756 a răspuns:

Prima oara mi-ai cerut un foc dar nu aveam, si-acum regret ca nu ti-am dat de`atunci foc cu orice gaseam.

Ai zis ca mai vrei o sansa s`arati ca nu esti ce pari, si ti-am dat …. Doar un minut sa dispari.

ti-am dat o suta de mii de motive sa ma iubesti, m`am ridicat sa fiu motivul. ceva pentru care zambesti. Poate c`a fost o greseala facuta de mine dar fara intentie. Sincer, n`am realizat ca ti-am dat prea multa atentie.

ti-am oferit tot numai ca tu ai luat`o ca pe o slabiciune si ce ma umple de draci e ca a fost singura data cand a fost pe bune!

Daca totul se scurge si timpul de noi fuge, ia`ma de mana si impreuna il vom ajunge.

Nu mai spune nimic, mereu ai spus ce ai vrut, acum e randul meu ca sa pun punct.

Nu ma mai ai, am plecat, tu pe drumul tau, eu pe al meu, nu privi inapoi, nepasator cum ai fost mereu.

Daaa … vrei, vrei … da` tati nu te lasa sa ma iei.

Independent te transformi in dependent cand o vezi. Ochii aia verzi incep sa faca prapad.

Se misca elegant si te pune in miscare, comportament periculos c-a iesit la vanatoare!

Nu sunt singura in ploaie si vant. Am cei mai buni prieteni de pe Pamant

Vorbesc in numele meu cand spun, nu te suportam atunci, nu te suport nici acum.

Visai mereu ca o sa fim impreuna, ai crezut ca o sa mearga dar a fost o gluma buna!

Nu v-am uitat perversilor, scuzele nu`s rezolvarea, sa va ierte D-zeu, ca eu nu cunosc iertarea.

| veveritaveve a răspuns:

Uita-te la mesajele astea de dragoste http://ofelicitare.ro/mesaje/dragoste

| messokro a răspuns:

Colectie de statusuri noi, avatare, emoticoane! Locul unde poti personliza avatare! http://www.messok.ro

Întrebări similare