| anndrew2002 a întrebat:

Iti iei bataie cand intri in primul an de liceu?

17 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

NU, este doar o sperietura!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Clar, clasa a9a e plina de invinetiti

| Nemessys a răspuns:

Depinde de liceu si profil. Iti dai seama ca la cel mai bun liceu din oras mai rar sunt de astia care au chef de bataie in comparatie cu cel mai prost liceu.

Fiind clasa a9-a, evident ca lumea te testeaza. E ca o jungla. ce-l care-i bate pe toti, este regele. e respectat, iar cel mai slab este tratat ca ultimul sclav.

Eu te sfatuiesc ca daca un coleg se ia de tine, lasa-l in pace. Nu-l baga in seama. Adica unii se dau la tine numai ca sa dovedeasca ca sunt nu stiu ce. Si cu greu gasesc un motiv sa dea in tine. Dar si cand il gasesc, nu scapa ocazia.
Evident ca unul care stie sa se bata este mai apreciat si laudat de intreaga clasa. Ceva gen : mamaaa ce bataie i-a tras X-ulescu aluia" Si aici incepe si sentimentul de teama. Adica cand il vezi pe ala ca rupe maini si sparge capete, iti dai seama ca nu prea ai curaj sa te iei de el. Dar de unul care sta cuminte in banca lui si este numai piele si os, bineinteles ca de ala are curaj.

Sunt unii asa de lasi ca se iau de aia mai slabi doar ca sa para nu stiu ce. Dar cand e vorba sa se bata cu unul la fel ca ei : NU NU NU GATA BOSS, NU DA, AM GLUMIT rolling on the floor "

Pur si simplu. PATETIC!

| Xdreaper21 a răspuns (pentru Nemessys):

Da destul de patetic
cea mai filme s.f cale e a mea care am urmat-o si eu(nu am intrat la un liceu bun din prima ca nu am avut conditii de invatat) te bati cu aia mari daca ai ocazia si stii ca ii poti bate
Eu m-am batut cu unu de ziceai ca ii urs si prim arta dai fugi si folosirea puterii lui impotriva sa l-am batut si asa am facut respect(zici ca e o misiune din san andreas) si nu stiu cum ajunsese si in urmatoarele mele 2 licee
Al doilea sportiv si ultimu cu care am terminat a 12 a de mate info
Si asa eu nu am fost atins dar daca unu avea tupeu isi lua mare-n bot
O data ce ai o reputatie cu care ai avantaje trebuie sa o pastrezi
Ca sa stii nu ma luam de cei slabi si nu copiam
Cand a intrat soramea la liceeu meu ea m-a ajutat la nu mai stiu ce si de atunci o protejam iar toti sa ii dam sa copie sa ii dam tigari etc dar eu nu acceptam adica serios nu is un bataus fara minte
Si nu pot fi numit nici gorila ca ele sunt tot cam proaste sar la bataie si o fac doar pentru cv
Eu ii bateam doar pe cei care aveau nevoie de o lectie(rasfatati cei cu multi bani cocalari si lista poate continua)

| Nemessys a răspuns (pentru Xdreaper21):

Bravo frate! Asa si trebuie sa faci! Inloc sa-i bati pe cei slabi, trebuie sa-i aperi.
Insa unii chiar merita una in bot pentru ce fac uneori (fie ca-s slabi sau gorile).winking. Dar ma rog. la cei cuminti care nu fac nimic, e ok. Da chiar si daca fac, un simplu scuze cred ca poate rezolva. Adica tine de bun simt. straight face Nu cum sunt unii care se plimba pe holurile liceului cu gagica lor, vine unu din viteza si da peste ea (dar abia daca o atinge), baiatul ala isi cere scuze, insa. urmatoarea secunda se trezeste cu nasul pe podea.,, ba prostule, vezi pe unde mergi ca ai ranit-o! handicapatu' dracu; ia ce se grabeste el ",, te simti bine iubi? :'( "

Pur si simplu patetic straight face. Asta bineinteles in cazul in care fata aia abia daca a simtit ceva.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru Nemessys):

Stiu
A fost unu care a trebuit sa ii rup de 2 ori mana(aceeasi mana) si o data picioru si sa il amenint ca data viitoare va ramane fara mana ca sa inceteze cu smecheriile sa se dea la toate fetele pe care le vede cu sau fara iubit si sa nu se mai bata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Doar daca provoci tu o cearta care poate degenera. Si depinde si daca stii sau nu sa te bati, ca daca stii atunci dai bataie, nu iei. laughing

| crazypop a răspuns:

Da ia-ti o sabie, un pumnal si o armura poate asa nu-ti vei luawinking

| angelcore a răspuns:

Nu depinde de liceu cat depinde de tine. daca esti prost de gura si comentezi, mai ales la cei mari ai sanse foarte mari sa te puna sa dansezi, un lucru pe care colegii mei de clasa idioti ii puneau pe boboci sa faca. nici cu cei din clasa ta sau alte clase nu trebuie sa te certi, decat daca este necesar, pentru ca nu sti pe cine cunoaste persoana respectiva. oricum, daca esti „smecheras„ si fumezi, ai sanse mari sa te imprietenesti cu astia mari, mai ales daca le mai dai si lor o tigara cand ai. oricum lieul nu e ca in filme si aia mari nu ii baga in cosul de gunoi pe boboci, ori esti „bazat„ cu un prieten in clasele mari si „tare-n gura„ ori esti invizibil si silentios. ai grija si succes, pana la urama o sa treci si de liceu happy

| Xdreaper21 a răspuns (pentru angelcore):

Ce colegi ai sa mor eu
Daca as fi mai mic si la voi in clasa probabil aia sar distra prin a nu lua bataie de sa se pise pe ei(vorbin foarte serios)

| angelcore a răspuns (pentru Xdreaper21):

Nu cred ca inteleg la ce te referi

Unu se credea mare smecher mare agatator de fete si sa ii bata pe toti care nu il asculta credea ca are liceu la degetu mic dar nu a auzit de mine deci o data i-am rupt mana si i-am spus sa nu mai faca ca ii rup si un picior pe langa mana si nu a ascultat asa ca l-am pedepsit si i-am zis ca data viitoare il las fara mana si acum asculta

Mda, sti ce cred eu? ca ceea ce povestesti tu aici este o poveste, doar atat

Nu nu este doar o poveste am un tupeu mai ceva ca cersetorii si sunt destul de puternic
Plus ca la noi in liceeu profi erau de genu e se bat dai in ***

Daca zici tu

| utilizatorcim a răspuns:

Uite cum sta treaba sau cel puțin cum m-am cam prins eu că stă treaba (acum trec pe a9-a si eu). Dacă intri într-un liceu de fraieri unde cea mai mare medie de admitere e 7 si ceva, atunci da, se poate să îți iei bătaie că ai nu știu multe. Dacă ești la un liceu bun, fii sigur că nu o să fie chestii de genul pentru că nu ar fi nimeni atât de încuiat la minte.

| SunnyDays03 a răspuns:

Daca nu te certi cu aia mai mari n-ai sa patesti nimic.