| Chan_Ayano_2000 a întrebat:

La liceu ce fel de caiete iti trebuie? Iti trebuie si coperti? Pls help, dau funda.

8 răspunsuri:
| ØverTheRainbøw a răspuns:

Imi place sa vad cat de entuziasmati sunt bobocii laughing

Nu e la fel ca in generala sa primesti 4 pentru ca n-ai coperta la caiet.

Nu trebuie sa fii speriat pentru ca in liceu nu se tine cont de lucrurile astea

| Fatamuntilor a răspuns:

Foloseam caiete studentesti.Copertile sunt necesare pentru a le fi mai ingrijite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nici coperta caietului nu o mai aveam. Si la franceza nici nu aveam caiet thinking Dar, nu, nu iti mai trebuie coperta iar la geografie, biologie...nu mai folosesti caietele acelea specifice materiilor, tot un caiet studentesc sau unul normal.
Nu te gandii ca la liceu e cine stie ce... ordine si restrictie, acolo esti mai pe relax, pana ajungi intr-a 11-12-a si te gandesti ca ai lenevit prea mult acei doi ani si acum trebuie sa inveti ca ai bac. big grin

| whatevernvm a răspuns:

Eu aveam un caiet universal pentru toate materiile la un moment dat si nici nu mai avea coperta de hartie gen.

| homosapiens a răspuns:

Nu trebuie dar daca vrei sa ai caiete ingrijite nu te opreste nimeni sa le pui si coperti. Eu nu m-am sinchisit de chestiile astea, veneam cu un pix si un caiet pentru 5 materii.

| AFR81 a răspuns:

Ai nevoie de caiete mari la materiile importante precum romana, matematica si, poate si fizica si caiete mici la restul. Nu e nevoie de coperti. Pe profesori n-o sa ii intereseze prea mult ce fel de caiete sau pixuri folosesti.

| AlexCristi97 a răspuns:

Fii foarte atenta. Nimanui nu-i pasa la liceu pe ce scrii, atat timp cat o faci (vei vedea ca poti si sa nu scrii dar nu e frumos...).
Eu zic sa iti iei un carnetel, o mica agenda sau ceva de genul cu care vei merge prima saptamana. Nimeni nu o sa va predea nimic din prima ora si majoritatea profilor iti vor spune pretentiile lor (si ar fi bine sa iti notezi una-alta).
La mine materiile importante gen mate, romana aveau caiet mare si materiile gen istorie, geogra, muzica, desen aveau toate un singur caiet mic.
Poti scrie cu creion, stilou sau pix, orice vrei, recomandat creion.

Ca sa fii un boboc pregatit, trebuie sa stii urmatorul text: "Ma numesc X Y si vin de la scoala generala "NN", imi place "..." si imi displace "...", doua cuvinte care ma descriu ar fi: " (gaseste ceva interesant, evita prietenos/amuzant/ clar nu spui inteligent ca vei fii considerat arogant/) "

Pe mine vreo 7 din 10 profesori m-au intrebat chestiile alea ^^^ cu numele, ceva sa ma descrie, hobby.

| Yinsho01 a răspuns:

Eu folosesc caiete A4 pentu materiile de baza la profilul meu: romana, matematica, pedagogie si engleza. Pentru celelalte materii am cate un caiet separat. Eu una sunt tipicara si imi place ca totul sa fie perfect, asa ca folosesc coperti pentru toate caietele si cartile. Iti recomand sa faci si tu la fel, mai ales daca vrei sa ai medii bune. Cu cat esti mai ingrijit, cu atat te simti mai implinit, respectat.