| user54829828492 a întrebat:

Mă duc în Timișoara și aș vrea recomandari de un bar unde pot să consum băuturi alcoolice, sunt minor, am 17 ani. De preferat să fie în apropierea târgului de Crăciun. Mersi!

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nimeni nu-și riscă afacerea pentru a te servi pe tine cu băuturi alcoolice, pentru că așa vrei tu.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut. Sa nu ma intelegi gresit. Cu totii am consumat alcool din curiozitate am putea spune sau sa fim in trend cu gasca (fete sau baieti) inainte de a implini 18 ani, insa ori am facut-o acasa, ori erau vremuri in care nu existau legi clare (in 1992 puteai fuma in restaurant si comanda bere si daca aveai 15-16 ani si nimeni nu iti avea grija). Sa ne intelegem, nu facem comparatii. In societatea actuala si cu legislatia in vigoare privind vanzarea de produse alcoolice si tabac catre minori nimeni nu isi va risca licenta. Nu exista nici un bar/stabiliment/restaurant care nu iti va cere un act de identitate cand vei comanda alcool. Fii realist. Daca tu ai avea un bar si ai fi investit 20-50k euro in el si asta ar fi singura ta sursa de venit, ai risca sa iti suspende activitatea pentru ca ti s-a facut "mila" sau din "prietenie" ai vandut alcool unui minor? Nimeni nu risca asa ceva. Gaseste alte variante. Numai bine.

| GygyDuru a răspuns:

Mergi la un chiosc, ia o sticla si mergi in parc pe banca.

| darrio2007 a răspuns (pentru GygyDuru):

De legea despre consum de alcool in spatiul public ai auzit? Mai ales ca e si minor.