| Vegeta07 a întrebat:

Mă simt inutil, am 16, sunt timid din cauza jocurilor cand vad ca alţi sunt părinţi de la 14 ani iar eu nu am avut nici primul sărut, prieteni 0, si la şcoală stau in banca mea, sunt efectiv singur si inutil singura ocupaţie a mea e sportu (culturismul) si atunci cand fac pauză si ma uit pe geam si vad pe banci numai cupluri ma i-a o stare... Tot ce vreau e sa imi fac o prietenă... Dar la ce cand pot sa sufăr pe dinăuntru, si nu ma gandesc la sinucidere ci ca aş omorâ fiecare cuplu.
Chiar merit eu astea?

Răspuns Câştigător
| Nitroblast a răspuns:

Vrei sa ajungi parinte de la 14 ani sau ce k.cat? Zi mersi ca esti intreg, vad ca faci si culturism, foarte tare, nu duci o viata prea rea fin cate vad. O iubita nu e totul, o sa vina si aia la vremea ei, vezi-ti deocamdata de viitor ca sa nu regreti mai tarziu. O sa vina si fata, odata si odata, ai rabdare, nu stii cum ti se scoate in cale.

Si lipsa de prieteni nu e un lucru rau (din experienta mea de prieteni 0), te ajuta sa te focusezi pe lucrurile cu adevarat importante in viata, duce la o (re)descoperire a ta, a sinelui (ceea ce mno, multi cauta la altii si nu gasesc cand ar putea sa caute in ei insisi si sa si gaseasca). Nu intr-un mod egoist, dar te va ajuta enorm de mult si in timp ce altii "prietenesc" (lol ce verb am facut si eu), tu incet incet te ridici deasupra. Traieste cu gandul la ziua de maine.

| Vegeta07 explică (pentru Nitroblast):

Mersi ca mai motivat boss.

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Ai 16 ani, e prea devreme pentru astfel de tragedii, erau aici tipi si peste 25 de ani in situatia ta si nu erau asa de disperati.
Stai calm ca-ti vine si vremea ta.
Si acum serios, ce model ai si tu, aia care s-au jucat cu focul si au copii la 14 ani? Iti dai seama ca aia si-au pierdut copilaria da?

| Niky19 a răspuns:

Salut, sa stii ca asta este doar o impresie, dupa parerea mea ar trebui sa fi mai sociabil sa umbli prin locuri mai populate(pub, club, bar, mall) si acolo poti socializa cu anumite persoane, cu siguranta exista o persoana care sa te place si cu siguranta exista o persoana pentru fiecare om! Important este sa nu iti pierzi increderea in tine! Pentru ca ea este ceea care te impinge spre succes! Multa bafta